17 May 2019

Apa Dah Jadi Dengan Rakyat Malaysia Ni

Selamat berpuasa, apa dah jadi dengan rakyat Malaysia ni... asyik duk membawang ulas rumah tangga artis dan selebriti jer memanjang.. Nak jadi orang nombor satu tahu gossip kaaa hangpaa... ish ish ish.. oppsssss jangan marahhh .. kih kih kih

Sebenarnya aku nak cakap hal lain. Masya Allah... apa dah jadi dengan rakyat Malaysia ni. Bermula bulan puasa 1 Ramadhan tempoh hari, stok PERFORMANVE DRINK - minuman isotonik tanpa karbonat dan kurang gula asyik limited saja. Pernah out of stok di seluruh pelusuk negara. Kemudian lori datang tambah semula pukul 5 petang, lepas tu habis stok lagi, lepas tu tambah lagi. 

Begitulah silih berganti sehinggalah Performance Drink perisa oren sudah licin out of stock jugak hari ini. Ramai sungguh berebut-rebut beli untuk bekalan bersahur atau berbuka



Mestilah kena cari Performance Drink. Kesannya memang terasa kurang dahaga, kurang haus dan elakkan dehidrasi. Kesan ni semua sangat lah diperlukan ketika puasa apatah lagi musim panas sekarang





TESTIMONI PERFORMANCE DRINK







ORDER PERFORMANCE DRINK?

Whatsapp



2 comments:

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.
bahejabella © . Designed by MaisarahSidi.com