19 December 2018

Happy Birthday Kelima Sayang

Tanggal 16 Disember 2013, lahir seorang puteri. Jadi teman gaduh kakak sampai besar sekarang pun asyik kena buli. Masa kecil buaian baharu khas untuk kamu dibeli, besar 2 tahun takutkan pantai, menangis buih cecah kaki



Senang jaga, tak banyak kerenah, banyak keletah dan gelagat yang mencuit hati. Penting sekali ringan tulang tolong abuyanya ini. Deras masa berlalu pergi kalau boleh abuya nak ulangi semua kenangan lagi

Birthday kali ini request macam-macam, akalan tinggi pandai sekali. Tapi abuya bagi kek princess dah la sebiji. Okay. Request yang berbaki tu lain kali lah tunai kalau abuya ingat ok




Happy Birthday kak ngah salsabeela.. masih lagi puteri kecil abuya. Manja abuya, baby abuya selama lamanya ok sayang

1 comment:

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.
bahejabella © . Designed by MaisarahSidi.com