27 January 2018

Dah hampir sebulan masuk tahun baharu 2018, masih belum berkesempatan nak ucap new year. Kerja banyak nak kena setel kot dan buat-buat sibuk pun ada jugak rasanya. Hehe..

Selamat tahun baru 2018 , wish happy belated new year buat semua yang sudi menyinggah ke sini sama ada rakan-rakan yang dikenali mahupun stalkers (ya, saya tahu siapa anda, mintak jangan perasan) sudi  baca entah apa-apa bebelan abuya. Kadang-kadang merapu tu, korang layan je lah

Buat apa awal tahun baru ni..? Apa lagii... berendam laa


tak sabor nak terjun


budak-budak excited... orang tua lagi excited sebenarnya.. hehe



abuya suruh dia berdiri.. rasanya mesti sakit pinggang tu


dah kesejukan


Selain buat sibuk-sibuk tu, sempat lah jugak pergi berendam main air 3 weekend berturut-turut. Tak bosan-bosan main air, macam perenang professional dah rasanya. Terapi minda gak tu sebenarnya. Hilang gak sekejap serabut dan stress

6 comments:

  1. bagusnya kecik-kecik dah diajar berenang! heee MAt nak ucapkan happy new year!

    ReplyDelete
  2. Mmg seronok main2 air.. bukan anak2 je seronok, org besar pun boleh jadi teruja berendam ni :)

    ReplyDelete
  3. Anak-anak lah paling seronok kalau berendam ni

    ReplyDelete
  4. Seronoknya.. ni bukan budak je excited.. mak pak budak pon excited.

    ReplyDelete
  5. seronoklah si kecil dapat main air
    hehehe

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN

backlinks

ping blog

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini