bahejabella: FAIZ SUBRI MENANG ANUGERAH PUSKAS

FAIZ SUBRI MENANG ANUGERAH PUSKAS

/
6 Comments
January 10, 2017

FAIZ SUBRI MENANG ANUGERAH PUSKAS

TAHNIAH Faiz Subri kerana telah menjadi juara antara juara penjaring gol tercantik, terlawa sepanjang 2016, goal of the year

Walaupun tidak berbaju Melayu, walaupun ucapan dalam english kena kecam, walaupun kena perli dengan emcee "he trying to find the text"... anda telah membanggakan Malaysia dan rakyatnya.. Aku tengok Cristiano Ronaldo jeling jerr kau jalan sebelah dia. TAHNIAH Faiz Subri

Faiz Subri telah bersaing dengan pemain Brazil, Johnath Marlone Azevedo da Silva dan pemain wanita dari Venezuela, Daniuska Rodriguez, untuk menjadi pemenang anugerah ini, yang diberi kepada penjaring gol paling cantik sepanjang 2016

berdebar menanti keputusan

saat manis kemenangan

saat lebih manis bila anugerah disampaikan oleh Ronaldo,lagenda bola sepak Brazil

TAHNIAH, MALAYSIA BOLEH!!





You may also like

6 comments:

  1. Ohh ni lah yang dok kecoh tu.. apapun tahniah.. :)))

    ReplyDelete
  2. Rezeki yang Allah nak beri tidak pernah lewat atau salah alamat..alhamdulillah..tahniah..

    ReplyDelete
  3. Terbaik anak Mlaaysia, bakat macam ni yang perlu diiktiraf

    ReplyDelete
  4. Rezeki dia..alhamdulillah..terbaikk

    ReplyDelete