FAIZ SUBRI MENANG ANUGERAH PUSKAS

FAIZ SUBRI MENANG ANUGERAH PUSKAS

TAHNIAH Faiz Subri kerana telah menjadi juara antara juara penjaring gol tercantik, terlawa sepanjang 2016, goal of the year

Walaupun tidak berbaju Melayu, walaupun ucapan dalam english kena kecam, walaupun kena perli dengan emcee "he trying to find the text"... anda telah membanggakan Malaysia dan rakyatnya.. Aku tengok Cristiano Ronaldo jeling jerr kau jalan sebelah dia. TAHNIAH Faiz Subri

Faiz Subri telah bersaing dengan pemain Brazil, Johnath Marlone Azevedo da Silva dan pemain wanita dari Venezuela, Daniuska Rodriguez, untuk menjadi pemenang anugerah ini, yang diberi kepada penjaring gol paling cantik sepanjang 2016

berdebar menanti keputusan

saat manis kemenangan

saat lebih manis bila anugerah disampaikan oleh Ronaldo,lagenda bola sepak Brazil

TAHNIAH, MALAYSIA BOLEH!!



Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
Ana Suhana
AUTHOR
10 January, 2017 delete

Tahniah faiz subri 👍

Reply
avatar
Wani Sukarno
AUTHOR
10 January, 2017 delete

Ohh ni lah yang dok kecoh tu.. apapun tahniah.. :)))

Reply
avatar
Normi Nieza
AUTHOR
10 January, 2017 delete

tahniah faiz subri..:)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
10 January, 2017 delete

Rezeki yang Allah nak beri tidak pernah lewat atau salah alamat..alhamdulillah..tahniah..

Reply
avatar