Padah Kosmetik Bungkus

Putih dalam masa 2 hari? 3 hari? Makk aiii... ape ke benda ejen pemutih yang ada dalam kosmetik tu? Tak takut ke.. Bagi aku, biarlah la lambat sikit (bukan putih segera), asalkan selamat nyawa dan badan tu ha. Kalau wajah dah mendung agak lama boleh bersabar, takkan nak cerah berseri tak boleh sabar



Bukan kisah tak sokong bumiputera pulak ye. Tapi, maaf la, jujur saya kurang percaya kosmetik yang too good to be true. Tak kisah la keluaran bumiputera atau luar negara sekali pun

Tengok ni pada yang masih belum tengok... 













Itulah dia asal kosmetik yang hanya ditimbang kilo, diagih-agihkan dan hanya di brandingkan semula dengan pelbagai jenama. Satu bahan sama... pelbagai jenama? Tu belum masuk bab R & D lagi, kan. Akhirnya membawa padah. Hati-hati la ye. Tu je pesanan sebelum tidur

Pesan Doktor...


Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
Yatie Owner
AUTHOR
24 October, 2016 delete

takutnya dengar. PG hampir nak terjebak dengan produk putih memutih ni. takut kot-kot ada effect belakang hari. thanks share this awak :)

Reply
avatar
Nadia Nurul
AUTHOR
24 October, 2016 delete

mmg kena berhati-hati nila pilih produk kosmetik di pasaran sekarang ni..macam2 jenis ada..jadi berwaspadalah

Reply
avatar
paridah
AUTHOR
24 October, 2016 delete

macam2 bahan nk disapu ke wajah ya cuma nk cantik akibatnya tanggung sendiri

Reply
avatar
Mrs. A
AUTHOR
24 October, 2016 delete

Oh! ini maksudnya kosmetik bungkus.
Itulah kebanyakkan wanita cepat taksub dengan produk pemutih ni walaupun dah diberi amaran berkali-kali check dulu kandungannya atau pun check samada mendapat kelulusan KKM ataupun tidak.
Tapi... degil pengaruh iklan akibatnya muka jadi melecur kesian.

Reply
avatar
Azlinda Azman
AUTHOR
25 October, 2016 delete

nasib ai is dah putih hehehehe

Reply
avatar