bahejabella: Kaedah Mencuci Secara Semula Jadi Tanpa Racun

Kaedah Mencuci Secara Semula Jadi Tanpa Racun

/
3 Comments
December 23, 2015
Awas, entri ni banyak gambar. Ala nak promot shaklee la tu kan. Ye la , harus la shaklee. Barang baik kan. Entri kali ni bab mencuci pula dengan pencuci serbaguna BASIC H atau nama panjangnya Basic H2™ Organic Super Cleaning Concentrate. Si pencuci bebas paraben , tanpa bahan kimia , selamat dan semulajadi.

Setiap botol Basic H dengan kepekatan berganda ini sungguh selamat digunakan dan dilengkapi kuasa pembersihan yang optimum untuk menanggalkan kotoran dan minyak dalam sekelip mata. Basic H berkesan untuk membersihkan tumpahan susu, mengelap tingkap, menyental kotoran pada gril, dan1001 kegunaan lagi

Jangan terkejut, selain mencuci lantai, ramai pengamal yang menggunakannya untuk mencuci kasut sekolah anak , sembur pada tanaman di luar rumah , membasuh lampin , mencuci botol susu dan mandikan anak yang menghadapi simptom ekzema. Ia tidak disarankan di botol Basic H ini , tapi sekadar salah satu ikhtiar ibu bapa yang sangat berpuas hati dengan kesannya

Basic H
Basic H


Tahukah Anda?
  • Kebanyakan pencuci serba guna mengandungi toksin yang boleh disedut atau diserap melalui kulit.
  • Pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon.
  • Pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan toksin saraf dan boleh merengsakan hidung.
  • Morpholine, sejenis toksin berbahaya, boleh mengakibatkan kerosakan hati atau buah pinggang.
  • Pencuci kaca mengandungi ammonia, sejenis racun yang boleh merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan.


Cadangan Cara Menggunakan Basic H Untuk Hasil Terbaik

Dapur, peralatan, perabot, hiasan kayu, dinding, keluli tahan karat, granit, marmar dan bilik mandi :
1⁄4 sudu teh + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean

Periuk belanga
1⁄2 sudu teh + 1 gelen air suam

Tingkap dan cermin
1-2 titis + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean

Lantai
1 sudu besar + 1 gelen air

Kain benang biri-biri, nilon, fabrik berkualiti tinggi
1⁄2 sudu teh dalam satu besen air suam

TESTIMONI BASIC H


cuci kasut sekolah , tak perlu sental lebih
cuci kasut sekolah, tak perlu sental lebih

cuci kuali
cuci kuali

kuali lagi
kuali lagi


cuci botol susu
cuci botol susu

kasut lagi
kasut lagi

tak perlu sental menyental , rendam , bilas dan gosok sikit-sikit je

kerusi walker baby pun boleh
kerusi walker baby pun boleh

cuci buah-buahan dan sayuran
cuci buah-buahan dan sayuran

LAGI TESTIMONI BASIC H , IKHLAS DARI HATI









mega kredit kepada semua penyumbang testimoni dari keluarga besar Shaklee


Alaa , orang Melayu saja guna Shaklee tu...?

Siapa cakap orang Melayu sahaja. Ia global meluas serata dunia merentasi agama, bangsa dan negara. Di Malaysia sahaja pun ramai pengguna bangsa lain juga. Kalau tengok kawan-kawan chinese telan vivix lagi la extreme. Sekali minum setengah botol. Jadi ia bukan isu pun ok

Tengok ni

kegemaran Oprah
kegemaran Oprah
 Set Get Clean ( termasuk la Basic H ) sangat menjadi kegemaran Oprah Winfrey dan telah disenaraikan dalam Oprah's Favorite Things Through the Years. Ia juga telah direview dalam rancangan popular beliau , Oprah Winfrey Talkshow apabila Oprah membicarakan tentang kempen go green

Pakej Lengkap Set Get Clean
Pakej Lengkap Set Get Clean

orang putih mandikan anak dia dengan basic H
orang putih mandikan anak dia dengan basic H




Be with us..
NZ World Kingdom
Founder & Director


INFO LANJUT :-

FB : Muhammad Nizam

sms/whatsapp : 013-976-1627

emeil : alluana35@gmail.com




You may also like

3 comments:

  1. Bpe reger boh? Banyak daki ni. Kot pki ni boleh putih mcm maikel jeksen

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... rege roncit.. 48 hinggit 75 sen... rege kengkawan rege spesel kurang 78 sen nak cukup rm 40..

      Delete
  2. Fuhhh putih berkilat dah..

    ReplyDelete