21 December 2015

Antara acara kegemaran budak-budak termasuk mak bapak budak ialah acara tahunan nak makan-makan kek. Kini tibalah pula giliran anakanda beta yang kedua (setakat ini, doa-doanya nak 9 orang) untuk diraikan makan kek bersama kaum kerabat terdekat dan sepupu-sepapat dia

acara bermula
acara bermula

kek dah nak habis
kek dah nak habis

sorry la , tak senyum

makan dengan tokma
makan dengan tokma

gambar tokma kena crop sikit sebab tak pakai tudung

orang duk riuh rendah , dia duk main tangga
orang duk riuh rendah , dia duk main tangga

jemput makan , jangan malu-malu
jemput makan , jangan malu-malu
kek tempah dengan mak saudara diorang , FB : Yanies Kitchen
kek tempah dengan mak saudara diorang, FB: Yanies Kitchen

side order , sate yang rare
side order,  sate yang rare
 Lain sikit rempah sate ni membuatkan kitorang terus repeat order untuk birthday naurah setelah pertama kali mencubanya. Cukup rasa dan sedap. Untuk tempahan , lawat facebook Syed Stulang Seafood , restoran yang terletak di Bukit Tok Beng , berhampiran dengan airport. Masakan panas pun ada. Ha , korang yang nak turun Kuala Terengganu dengan flight tu , boleh la roger aku , singgah lepak kedai ni yang beroperasi sampai 1.00 pagi. Lepak je , bayar asing-asing kalau korang makan banyak

HAPPY BIRTHDAY NAURAH SAYANG
happy birthday naurah sayang

masa kecil
masa kecil

bukti dia anak aku
bukti dia anak aku

kakak , jaga adik tau
kakak , jaga adik tau
Acara yang tidak formal dan sekadar untuk suka-suka sahaja. Sekadar ajak kaum kerabat terdekat berkumpul sambil-sambil singgah jenguk tokma dan tokki diorang. Sekian


8 comments:

  1. comelnya naurah...happy birthday puteri cantik moga kelak menjelma sbg putri soleh kebanggaan keluarga...bertuahnya tuanku nizam dianugerahi dua orang puteri penyejuk jiwa permata berharga.

    ReplyDelete
  2. Naurah..selamat ulangtahun kelahiran ya...

    ReplyDelete
  3. Dari auntie juga happy birthday sayang..
    Best masa anak-anak masih comel-comel macam inilah
    Masa birthday diraikan meriah. Bila anak-anak dah besar macam kakak ni kemeriahan dia tak sama tau dik.

    Suka kakak tengok anak-anak Nizam - comel sangat:)

    ReplyDelete
  4. Happy birthday..sedapnya satay..aunty nak sket hehehe

    ReplyDelete
  5. Sedapnya nama Naurah Salsabeela. Happy birthday Naurah ! :). Kek simpan untuk auntie sikit ye :)

    ReplyDelete
  6. salam, sanah helwah ! Naurah :)
    adik saya pun nama Salsabila, ejaan je lain

    ReplyDelete
  7. Comelnya dua2 .. hb kakngah

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Monthly Top Commentators

backlinks

ping blog Backlink - OhDunia.my

FREQUENTERS

Popular Posts

Blog Archive

PALS

G+

BLOGGERS SEPERJUANGAN