HAPPY BIRTHDAY NAURAH SAYANG

Antara acara kegemaran budak-budak termasuk mak bapak budak ialah acara tahunan nak makan-makan kek. Kini tibalah pula giliran anakanda beta yang kedua (setakat ini, doa-doanya nak 9 orang) untuk diraikan makan kek bersama kaum kerabat terdekat dan sepupu-sepapat dia

acara bermula
acara bermula

kek dah nak habis
kek dah nak habis

sorry la , tak senyum

makan dengan tokma
makan dengan tokma

gambar tokma kena crop sikit sebab tak pakai tudung

orang duk riuh rendah , dia duk main tangga
orang duk riuh rendah , dia duk main tangga

jemput makan , jangan malu-malu
jemput makan , jangan malu-malu
kek tempah dengan mak saudara diorang , FB : Yanies Kitchen
kek tempah dengan mak saudara diorang, FB: Yanies Kitchen

side order , sate yang rare
side order,  sate yang rare
 Lain sikit rempah sate ni membuatkan kitorang terus repeat order untuk birthday naurah setelah pertama kali mencubanya. Cukup rasa dan sedap. Untuk tempahan , lawat facebook Syed Stulang Seafood , restoran yang terletak di Bukit Tok Beng , berhampiran dengan airport. Masakan panas pun ada. Ha , korang yang nak turun Kuala Terengganu dengan flight tu , boleh la roger aku , singgah lepak kedai ni yang beroperasi sampai 1.00 pagi. Lepak je , bayar asing-asing kalau korang makan banyak

HAPPY BIRTHDAY NAURAH SAYANG
happy birthday naurah sayang

masa kecil
masa kecil

bukti dia anak aku
bukti dia anak aku

kakak , jaga adik tau
kakak , jaga adik tau
Acara yang tidak formal dan sekadar untuk suka-suka sahaja. Sekadar ajak kaum kerabat terdekat berkumpul sambil-sambil singgah jenguk tokma dan tokki diorang. Sekian


Previous
Next Post »

7 comments

Write comments
paridah
AUTHOR
21 December, 2015 delete

comelnya naurah...happy birthday puteri cantik moga kelak menjelma sbg putri soleh kebanggaan keluarga...bertuahnya tuanku nizam dianugerahi dua orang puteri penyejuk jiwa permata berharga.

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
21 December, 2015 delete

Naurah..selamat ulangtahun kelahiran ya...

Reply
avatar
21 December, 2015 delete

Dari auntie juga happy birthday sayang..
Best masa anak-anak masih comel-comel macam inilah
Masa birthday diraikan meriah. Bila anak-anak dah besar macam kakak ni kemeriahan dia tak sama tau dik.

Suka kakak tengok anak-anak Nizam - comel sangat:)

Reply
avatar
dorsett pink
AUTHOR
22 December, 2015 delete

happy birthday naurah

Reply
avatar
Azlinda Azman
AUTHOR
22 December, 2015 delete

Happy birthday..sedapnya satay..aunty nak sket hehehe

Reply
avatar
Nurul Shahira
AUTHOR
22 December, 2015 delete

Sedapnya nama Naurah Salsabeela. Happy birthday Naurah ! :). Kek simpan untuk auntie sikit ye :)

Reply
avatar
26 December, 2015 delete

salam, sanah helwah ! Naurah :)
adik saya pun nama Salsabila, ejaan je lain

Reply
avatar