bahejabella: KAMBING PERAP SOS LADA HITAM TERBAIK ZGNS

KAMBING PERAP SOS LADA HITAM TERBAIK ZGNS

/
11 Comments
May 13, 2015

Kadang-kadang kita tak  tahu nak makan apa kan?
Rasa macam menu sama jer hari-hari..
Rasa macam dah cuba semua menu..
Jemu...

Apa kata kita cuba menu western pulak. Sendiri masak punyer...puashati!!

Jom cari kambing perap sos ladahitam Zulls Grill N Spices (ZGNS), pastu korang bakar /grill dan hidanglah ikut citarasa korang.




Hidangan yang  mudah disediakan. Hanya perlu bakar sahaja. Daging telah siap diperap dengan sos ladahitam istimewa. Dressing sos juga disertakan bersama-sama setiap pack.
Harga berpatutan.  Hidangan sampingan korang boleh sediakan sendiri ikut citarasa masing-masing.

Kat mana nak cari?...Jom aku share lokasi dan reseller yg ada :


Agro Bazaar Bandar Laguna Merbok, Sungai Petani. Lokasi belakang masjid.


BK Fishmart Bandar Kinrara Puchong. Berdepan dengan foodcourt.


Az Zain Rawang. Belakang Petronas Taman Bersatu.

Korang boleh juga menghubungi nombor2 berikut :


Bukit Mertajam/Sungai Petani 019 5250815
Melaka 017 6293482 (Nurul) / 017-6832142 (effa)
Klang  017-3210336

Untuk kawasan-kawasan lain, boleh terus hubungi 012 3180912 / 013 3400912

TAWARAN JUGA DIBUKA KEPADA SESIAPA YANG INGIN MENJADI WAKIL JUALAN DI TEMPAT ANDA. HUBUNGI KAMI MELALUI WASAP/TELEGRAM/SMS UNTUK MAKLUMAT LANJUT.

Boleh layari mukabuku kami :

Zulls Grill N Spies



You may also like

11 comments:

  1. wah bestnya bila ada daging kambing yang sudah siap diperap....mudah untuk buat bakar-bakar

    ReplyDelete
  2. Pcl selalu beli , banyak dapat tulang dari isi..haha. tak puas rasa nak makan lagi dan lagi..beli seekor terus la nampaknya n mintak sos perap dgn kak zi :)

    ReplyDelete
  3. bawak p berkelah senang ni,

    ReplyDelete
  4. terima kasih cikgu!!

    PCL - boleh jer....

    ReplyDelete
  5. wah sedap ni mudahkn kerja.

    ReplyDelete
  6. perghhhhh lamb grill tu ,feveret

    ReplyDelete
  7. Fuhh pasti sedap ni.. menarik.. thanks sharing.. :)

    ReplyDelete
  8. puas hati buat bbq ni . kat sini entah ada ke idak . x perasan ... heeee

    ReplyDelete
  9. sos black paper tu yang buat sedap tu...... :)

    ReplyDelete
  10. Fuhh , sedappnyer , tengok pun dah tau :)

    ps : Nak buat duit 4-5 angka dengan bisnes kambing bakar dan kambing perap hanya dirumah ?

    pss..RAHSIA ni jgn kasi tau sape2 tau

    KLIK SINI paparan WEB => www.bisneskambingbakar.com

    KLIK SINI paparan BLOG => www.bisneskambingbakar.com/blog

    ReplyDelete