03 April 2015


Petang hari Selasa , satu hari sebelum era gst bermula...lewat petang dalam perjalanan pulang dari kerja, terima call...
.
.
Stranger : HELLO

Aku : YE

Stranger : Boleh bercakap dengan encik muhammad nizam

Aku : Ye saya

Stranger: Saya **** (lupa dah nama apa)...   dari syarikat ****** ...  Encik dijemput ke hotel grand continental hari jumaat ni laa ye sempena pelancaran produk terbaru kami... double tripple stem**** 

Aku : Ok .... (mata ke atas  , buat aksi2 annoying... takpelah kan , dia tak nampak.. hehe)

* * * * * * *  * *  * * * * * * *

ni lah penangannyaa kot asyik duk over expose nombor telefon , kan dah kena.. hehehe... takpun ade lettew mana-mana agensi duk jual data pelanggan... aishhh depa ni takdak kerja lain kaaa duk ambil untung atas angin jual maklumat... sangat annoying okay!!! Ade time , boleh la layan dengan tenang sekali sekala panggilan camtu.... ni orang tengah rushing nak balik rumah - memang tak lah.. sorry
;

Hari-hari Jumaat ni busy , tak boleh ganggu sangat.. tidur dengan anak-anak , pergi swimming,,update blog , family day ..ok.. ha ha ha..
plus... satu lagi , setakat ni buat masa sekarang , taknak lagi bisnez lain , double ke tripple ke fourple ke... saya fokus shaklee dulu... ok!

3 comments:

  1. Inilah sebenarnya perkara yang sangat menyakitkan hati. Selalu dapat panggilan dari ejen pelancongan, koperasi dan macam2 lagi. Ada rakan pernah ditipu beratus ringgit kerana kealpaan memberi 3 nombor rahsia dibelakang kad kredit. Pihak yang bertanggungjawab pun tak boleh buat apa-apa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah.. kalau asyik sembang , terkena pukau memang terlepas bagi kod kad tu... habiss laaaa

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN

backlinks

ping blog Backlink - OhDunia.my

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

tinggalkan jejakmu