14 December 2019

BILA TAK BOLEH MOVE ON DENGAN EJEN ALI THE MOVIE

suatu petang indah...

abuya : " Kakak, esok kita pergi breakfast nasi kerabu fauzi lah... tak pun nasi dagang atas tol"

kakak baheja : " alaahh.. taknak yang biasa dah abuya... nak yang lain pulokkk"

abuya : "habistu nak kedai mana?"

kakak : 

"mamaaak maaaju... servissss laaaju" 🎀🎀

" mamaaakk maaaju... servisss laaaju" 🎢🎢


alaaa..  abuya dah terkena dahh...  aduhh bila nak move on dengan ejen ali ni.. 



ni ejen yang tak berapa nak ejen...
si botak

4 comments:

  1. mmmm apa kena mengena dengan ejen ali... ok ok ada kena mengena ingatkan sapa guna nama boya tadi... Abuya rupanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. itukan lirik lagu dalam movie tu... mamak maju servis laju

      Delete
  2. Siapa yang tengok tahulah. Saya sendiri tak tengok lagi.

    ReplyDelete
  3. Hahahha anak2 sedara yg kecik2 duk nyanyi sokmo mamaakkk maaamaaakkk maju hahahha . Yess ejen ali .

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.