24 August 2017

Tahun 2017 menjadi  salah satu tahun penting yang akan diingati buat Malaysia yang bakal memahatkan sejarah kegemilangan dengan penganjuran Sukan SEA yang hebat . Lihat saja lah acara malam pembukaan rasmi Sukan SEA KL2017 yang begitu meriah warna warni, penuh gilang gemilang

Malaysia menjadi tuan rumah Sukan terbesar di Asia Tenggara ini buat kali ke 29 (KL2017) , berlangsung dari 19 Ogos sehingga 31 Ogos 2017

Bangkit Bersama Traveloka Di KL2017


Korang mesti dah tahu kan yang Traveloka menjadi salah satu penaja rasmi untuk KL2017? Ya, kali ini Traveloka menjadi Official Online Travel Partner untuk KL2017. Tak sah la kan kalau sukan tanpa pingat. Tahukah anda siapa yang menaja ribuan pingat emas di KL2017 kali ini? Ya sudah tentu lah Traveloka. Traveloka merupakan rakan penaja rasmi yang menaja pingat emas untuk Sukan Sea kali ini



Bangkit Bersama Traveloka Di KL2017
Bangkit Bersama Traveloka Di KL2017


Singgah Booth Traveloka dan Menangi Hadiah Bernilai RM200000


Haa..korang kalau ke KL2017 ni, jom singgah ke booth Traveloka di Bukit Jalil. Manalah tahu kot rezeki berpeluang dan bertuah untuk menang hadiah lumayan yang diorang offer tu kan. Macam-macam peraduan dan game best disediakan untuk pengunjung. Banyak kupon travel pulak tu untuk direbut. Booth dibuka setiap hari sehingga 30 Ogos 2017. Waktu operasi bermula 10.00 pagi hinga 10.00 malam. Jommm!

Livestream Traveloka

Kali terakhir Sukan Sea dianjurkan di negara kita ialah pada tahun 2001. Ingat lagi time tu baru lepas SPM. Tahun itu era kegemilangan raja pecut Asia Tenggara yang berasal dari Terengganu, Nazmizan Muhammad. Masa tu kebetulan boleh tengok live kat tv dan bersorak riuh dalam rumah. Livestreaming semua ni belum trending sangat lagi

Agak ralat juga sebenarnya kalau time sukan kita minat sangat nak tengok, tapi time tu juga lah kita tak ada kat rumah, depan tv dan bersorak. Tak pun tengah bekerja

Jangan risau, korang boleh tonton secara live KL2017 ni melalui page Traveloka Livestreaming  DISINI. Baru lah tak terlepas acara sukan yang korang minat,kan. Dalam pada duk livestreaming ,sambil tu boleh gak layan peraduan pun banyak dalam page tersebut. Boleh la cuba

Promosi Hello Malaysia


Promosi Hello Malaysia
Promosi Hello Malaysia


Sepanjang kehangatan Sukan Sea ke 29, KL2017 ini, Traveloka juga mengadakan promosi diskaun sehingga 40% untuk tempahan tikat dan hotel. Waaahhh giler kentang punya best promosi. Bukan senang nak dapat diskaun travel banyak gitu


Antara promosi dari Traveloka. Jangan lepaskan peluang, pilih destinasi korang dan booking la sekarang! Berbaloi-baloi

1 comment:

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Top Commentators Ramadhan 2017

backlinks

ping blog Backlink - OhDunia.my

FREQUENTERS

Popular Posts

Blog Archive

PALS

G+

BLOGGERS SEPERJUANGAN