05 October 2015

PISANG KEJUK PISANG CHEESE YANG BERBEZA

Dari hari Jumaat yang lepas lagi si baheja nafeesa ni duk sebut-sebut nak pisang cheese , pisang cheese. Aku rasa dia pernah makan kot dengan bonde dia tanpa pengetahuan aku. Rupa-rupanya bukan pisang cheese yang biasa , ia agak rare , fenomena terbaharu yang bakal jadi ikutan nanti. Colourful , meriah , macam-macam perisa ada ala-ala donut big apple gitu. Pisang kejuk yang di beli ni di Kuala Terengganu ye. Tempat lain tak dapat dipastikan pula



ni la rupanya pisang kejuk
ni la rupanya pisang kejuk

pisang kejuk
pisang kejuk

adik ni , orang suruh posing pun nak merajuk
adik ni, orang suruh posing pun nak merajuk

pisang kejuk versi yang telah dirobekkan
pisang kejuk yang telah dirobekkan

review dari fizo
review dari fizo

jadi viral
jadi viral
pengasas pisang kejuk
pengasas pisang kejuk

versi coklat
versi coklat


tengok si baju biru tu, balik sekolah terus pergi kedai pisang kejuk , lebih 2 jam tunggu
tengok si baju biru tu, balik sekolah terus pergi kedai pisang kejuk , lebih 2 jam tunggu



lokasi berhampiran pasaraya giant , hiliran
lokasi berhampiran pasaraya giant , hiliran


INFO LANJUT DI :  FACEBOOK PISANG KEJUK






15 comments:

  1. fuh.. bnyknye kejuuuuuu...
    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    ReplyDelete
  2. pisang kejuk pula ya..kreatis sekali cari makan org la ni...boleh mula tanam pisang banyak2 utk penuhi permintaan pisang yg nk dbuat pisang kejuk..

    ReplyDelete
  3. Wah..memang meriah...sayang baheja...aunty nak sikit boleh...

    ReplyDelete
  4. uish... pisang kejuk !

    tapi, mata ni tengok tak mau berhenti...

    ReplyDelete
  5. macam-macam sekarang..kalau makan panas-panas mesti sedap tu..

    Jom terjah  DRAMA TV / MOVIE FEVERET | Cabaran7Hari

    ReplyDelete
  6. saya hak duk terengganu ni pun tak rasa lagi heheh, tak jumpa lagi kat mana

    ReplyDelete
  7. saya hak duk terengganu ni pun tak rasa lagi heheh, tak jumpa lagi kat mana

    ReplyDelete
  8. sedak nyoo..x pnah lg mkan pisang keju ni..hee

    ReplyDelete
  9. wah sedap... Nampak warna warni... tapi awat jauh nooo kat sana je ada..

    ReplyDelete
  10. macam pelangi dah kat dalam kotak tu..

    ReplyDelete
  11. huishhh. mcm2 mknn sekaragn yee. alaa xblik ganu. xleh gi lah

    ReplyDelete
  12. Tak pernah g pon sini..ada lagi ke loning

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Top Commentators Ramadhan 2017

backlinks

ping blog Backlink - OhDunia.my

FREQUENTERS

Popular Posts

Blog Archive

PALS

G+

BLOGGERS SEPERJUANGAN