PISANG KEJUK MULA JADI VIRAL

PISANG KEJUK PISANG CHEESE YANG BERBEZA

Dari hari Jumaat yang lepas lagi si baheja nafeesa ni duk sebut-sebut nak pisang cheese , pisang cheese. Aku rasa dia pernah makan kot dengan bonde dia tanpa pengetahuan aku. Rupa-rupanya bukan pisang cheese yang biasa , ia agak rare , fenomena terbaharu yang bakal jadi ikutan nanti. Colourful , meriah , macam-macam perisa ada ala-ala donut big apple gitu. Pisang kejuk yang di beli ni di Kuala Terengganu ye. Tempat lain tak dapat dipastikan pula



ni la rupanya pisang kejuk
ni la rupanya pisang kejuk

pisang kejuk
pisang kejuk

adik ni , orang suruh posing pun nak merajuk
adik ni, orang suruh posing pun nak merajuk

pisang kejuk versi yang telah dirobekkan
pisang kejuk yang telah dirobekkan

review dari fizo
review dari fizo

jadi viral
jadi viral
pengasas pisang kejuk
pengasas pisang kejuk

versi coklat
versi coklat


tengok si baju biru tu, balik sekolah terus pergi kedai pisang kejuk , lebih 2 jam tunggu
tengok si baju biru tu, balik sekolah terus pergi kedai pisang kejuk , lebih 2 jam tunggu



lokasi berhampiran pasaraya giant , hiliran
lokasi berhampiran pasaraya giant , hiliran


INFO LANJUT DI :  FACEBOOK PISANG KEJUK






Previous
Next Post »

14 comments

Write comments
05 October, 2015 delete

fuh.. bnyknye kejuuuuuu...
Jemput singgah blog Nurfuzie.com
Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

Reply
avatar
paridah
AUTHOR
05 October, 2015 delete

pisang kejuk pula ya..kreatis sekali cari makan org la ni...boleh mula tanam pisang banyak2 utk penuhi permintaan pisang yg nk dbuat pisang kejuk..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
05 October, 2015 delete

Wah..memang meriah...sayang baheja...aunty nak sikit boleh...

Reply
avatar
05 October, 2015 delete

uish... pisang kejuk !

tapi, mata ni tengok tak mau berhenti...

Reply
avatar
khaty aiman
AUTHOR
05 October, 2015 delete

macam-macam sekarang..kalau makan panas-panas mesti sedap tu..

Jom terjah  DRAMA TV / MOVIE FEVERET | Cabaran7Hari

Reply
avatar
05 October, 2015 delete

Fuh nampak sangat sedap..

Reply
avatar
05 October, 2015 delete

saya hak duk terengganu ni pun tak rasa lagi heheh, tak jumpa lagi kat mana

Reply
avatar
05 October, 2015 delete

saya hak duk terengganu ni pun tak rasa lagi heheh, tak jumpa lagi kat mana

Reply
avatar
05 October, 2015 delete

sedak nyoo..x pnah lg mkan pisang keju ni..hee

Reply
avatar
iffah hussin
AUTHOR
05 October, 2015 delete

wah sedap... Nampak warna warni... tapi awat jauh nooo kat sana je ada..

Reply
avatar
Diana Rashid
AUTHOR
05 October, 2015 delete

macam pelangi dah kat dalam kotak tu..

Reply
avatar
aswaleyla
AUTHOR
06 October, 2015 delete

huishhh. mcm2 mknn sekaragn yee. alaa xblik ganu. xleh gi lah

Reply
avatar