15 July 2015

Semalam hantar barang-barang pesanan kak akma. Antara salah seorang sahabat pelanggan setia aku. Akak ni dah lama amal b-complex. Bcomplex ada dalam set mantain kulit cantik dan migrain. Tapi korang jangan terkejut , dia dah isteri orang beranak tiga. Ok

Selalunya order sebotol - sebotol je. Kali ini dia order terus 3 botol b complex. Agaknya kak akma stress lebih campur migrain kot , tempahan jahit baju raya berlambak-lambak tahun ni nak siapkan

Untung la kak akma kan, tempahan baju raya banyak , beli b-complex 3 botol , terus dapat percuma extra satu botol sebab bulan ni musim promosi b-complex. Fuhh boleh jual pulak sebotol , untung-untung

Aku anggap , ini penghantaran (cod) terakhir sempena hujung Ramadhan dan sebelum Syawal. Stok aku pun semua licin. Nak test sebijik dua vitamin yang aku amal tu bolehlah. Nak order baru dalam masa terdekat dalam masa 2 hari ni atau nak order dulu masa hari-hari raya pun boleh ,tapi barang pesanan anda akan sampai selepas raya la ye

Alhamdulillah , elok je lepas post gambar b-complex kak akma kat facebook , masuk lagi order satu set chicken pox

your customer
your  customer

ni dia b complex kak akma
ni dia b complex kak akma

INFO LANJUT & KONSULTASI PERCUMA?

TALIAN PANAS UNTUK DIHUBUNGI :-

013 976 1627
Muhammad Nizam
NZ World Kingdom

email : alluana35@gmail.com

1 comment:

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN