bahejabella: ORANG KAMPUNG AKU DAH MAJU WEHH

ORANG KAMPUNG AKU DAH MAJU WEHH

/
6 Comments
June 24, 2015
Dalam bisnes shaklee , macam-macam gelagat manusia yang ditempuh , macam-macam orang yang kita jumpa. Antara ramai-ramai yang kita jumpa tu ialah orang sekampung , semukim , sedaerah kita. Antara yang selalu saya follow dan stalk facebook dia ialah yang menggunakan nama aneng hitches. Kagum juga dengan pencapaian dan teknik marketing dia sehingga membuatkan saya nak private message dia untuk menarik sedikit aura yang ada padanya. Satu lagi sebab utama terprivate message ialah nak minta keizinan testimoni vitamin c dirinya sendiri. Dalam pada duk tersembang tu , sempat saya berseloroh pada dia minta dia jangan la balik kampung dulu , tumpukanlah kat lembah klang nun di sana. Nanti saya tak boleh cari makan kat sini. Hehehe

VITAMIN C TERBAIK

testimoni vitamin c shaklee
testimoni vitamin c shaklee

Dulu katanya dipanggil orang asli , sekarang dah berseri-seri. Itulah yang selalu diceritakan orang mengenai puan aneng ini. Hebat kan vitamin c shaklee



vitamin c shaklee
vitmin c shaklee


15 KELEBIHAN VITAMIN C SHAKLEE

1 - Murah , mampu milik , berharga 55 sen sahaja sebiji

2 - Jimat penggunaan shingga  5 - 6 bulan
3 -  Antioksida berkeupayaan tinggi - membantu mencegah jangkitan dan selesema...
4 - Diekstrak daripada kanji jagung , 1 tablet vita c plus bersamaan 500 g yang bersamaan nilai khasiat 7 setengah biji buah oren.. ( sanggup nak makan 7 biji setengah buah oren sekaligus? )
5 - Vitamin C Shaklee yang dihasilkan mempunyai bentuk molekul sama saperti yang terdapat dalam buah sitrus
6 - Mengandungi bahan semulajadi seperti bioflavonoids, hesparidin dan rose hips untuk meningkatkan fungsi vitamin c
7 - Membentuk kolagen dan mencerahkan kulit ( pilihan paling tepat jika tidak mahu membeli kolagen shaklee )
8 - Membantu menghilangkan kedut dan jeragat , awet muda
9 - Membantu merawat kulit kasar dan kering
10 - Membantu memperbaiki sistem pendarahan seperti gusi berdarah
11- Membantu meningkatkan sistem imun .. ( saya kalau rasa simptom awal nak demam , memang telan vita c shaklee ini , In sya Allah lega )
12 - Vitamin C dalam set berpantang penting dalam pembinaan tisu penghubung untuk mencantum semula tisu yang koyak semasa proses bersalin
13 - Vitamin C dalam set berpantang juga berfungsi membantu memelihara kelenjar dari tekanan dan kecederaan termasuk kelenjar susu
14 - Vitamin C dalam pakej resdung pula membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol (salur pernafasan )
15 - Pengganti dadah histamin (yang selalunya digunakan untuk merawat resdung)


VITAMIN C HARGA MURAH SEHINGGA HUJUNG BULAN JUN!!!


PROMOSI VITAMIN C SHAKLEE
promosi vitamin c shaklee



Allah Maha Penyembuh


Be with us..
NZ World Kingdom
Founder & Director


INFO LANJUT :-

FB : Muhammad Nizam

sms/whatsapp : 013-976-1627
emeil : alluana35@gmail.com



You may also like

6 comments:

  1. cam best je.. boleh glowing kan muka eh.. :)

    ReplyDelete
  2. tolong jadikan sy testimoni..nk glow cenggitu ggak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom kawtim order vita c 2 botol tahan setahun...diskaun 5% tu

      Delete
  3. kemajuan di mana saja la ni

    ReplyDelete
  4. pergh hebat sungguh kalo macam tu!

    ReplyDelete