bahejabella: RESIPI MUDAH BERBUKA PUASA

RESIPI MUDAH BERBUKA PUASA

/
6 Comments
June 25, 2015

COCONUT SHAKE VANILLA ERA BAHARU

Tercari-cari resipi mudah, cepat , segera dan mengenyangkan untuk berbuka? Ni dia resipi baru coconut shake vanilla yang sangat lazat , sihat , kenyang lebih lama dan termasuk dalam program inch-loss nutrisi. Hasilnya sangat menakjubkan , boleh di buat berbuka puasa , moreh dan bersahur. Dan sememangnya inilah menu sahur saya setiap hari. Kenyang , bertenaga bertahan sepanjang hari. Perut pun tidak didatangi gastrik



coconut shake vanilla era baharu
coconut shake vanilla era baharu

BAHAN-BAHAN COCONUT SHAKE VANILLA ERA BAHARU

1 - Air kelapa muda 

2- Cinch Shake Vanilla

3- Susu cair

4 - Ais krim

CARA MEMBUAT COCONUT SHAKE VANILLA ERA BAHARU


Sangat mudah , blend sahaja semua bahan di atas , terpulanglah jika anda mahu menambah ais kiub

coconut shake vanilla era baharu
coconut shake vanilla era baharu


3 RASA CINCH SHAKE


pilihan cinch shake
cinch shake ada 3 rasa yang enak , vanilla , coklat dan latte

MANFAAT CINCH SHAKE

1 - Meal replacement , rasa puas , kenyang yang lebih lama
2 - Menu segera sarapan sihat, berbuka , moreh atau bersahur (hanya perlu shake sahaja)
3 - Tinggi kandungan serat , 6 gram setiap hidangan
4 - Non GMO , soya yang tidak diubah suai/ tidak melalui proses genetik
5 - Glisemik rendah untuk mengekalkan paras gula yang normal
6 - Pilihan suplimen terbaik dalam program diet anda
7 - Membantu mengurangkan inci yang tidak diingini
8 - Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa proses mengurangkan berat badan supaya badan tidak menggeleber
9 - Membantu meningkatkan metabolisme
10 - Kaya dengan protein
11 - Membantu kawal nafsu makan atau mentekedarah
12 - Membantu tingkatkan tenaga
13 - Lazat tanpa perasa tiruan


cinch shake
cinch shake





Allah Maha Penyembuh


Be with us..
NZ World Kingdom
Founder & Director


INFO LANJUT :-

FB : Muhammad Nizam

sms/whatsapp : 013-976-1627
emeil : alluana35@gmail.com


You may also like

6 comments:

  1. sedapnya coconut shake bersusu untuk berbuka n sahur...

    ReplyDelete
  2. sedap sangat ke coconut shake? org rumah asyik nak ni. klu SP air sirap pun dah ok da..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. sedap la sp.. lazat tak terkata

      Delete
  3. oh ada juga eh.. xtau pula. biasa beli dekat bazar depan admin je. hehehe

    ReplyDelete
  4. Sedapnya, kenapa tak teringat nak mix dengan air kelapa ni?? Good idea :)

    ReplyDelete
  5. rindu nak bertemu ramadhan kembali...ku mengharapkan ramadhan tahun depan lebih bermakna...

    ReplyDelete