20 February 2015

Memalam buta ni nak update jap ,, kawan-kawan , kalau nak kerja lewat malam , nak kena buat OT ke.. minum la CINCH TEA  , highly recommended , sangat boleh tolong bagi tenaga , tenaga tubuh, minda & MATA... up metabolisme.. saya dah rasa kesan yang memang BEST amat...



Ok laa..post ni tak panjang , cuma nak cerita balik je apa yang aku post kat facebook pagi tadi...
KESAN BEST nutrisi hari ni ialah   VIVIX    

pagi pagi raya cina hari ni - hidung tersumbat & berair walaupun tak selesema...simptom resdung la ni agaknya kan... takkan kes makan domino's pulak kot...

pepagi tadi sarapan dengan vivix je... dan tanpa rasa bersalah , vivixkan hidung sekali..

Alhamdulillah.. lega laa ..serta merta...baru rasa luas dah hidung , banyak ruang nak bernafas... sangat membantu permulaan hari saya .. boleh buat kerja dengan selesa...


alamaaakkk.... vivixku dah nak habisss....


sorry , takde gambar lumur vivix di hidung mancungku... nanti hangpa semua gelak pulak...
he he.. aku ni dah la tak minat sangat buat-buat masker , main tempek tempek kat muka...tak payah nak kpop sangat... opppssss!!!....  terdesak hidung tersumbat je - baru lumur vivix... kalo tak ,, ermmmm jangan harapp..






Allah Maha Penyembuh


Be with us..

NZ World Kingdom
Founder & Director
FB : Muhammad Nizam

sms/whatsapp : 013 976 1627


8 comments:

  1. Ya Allah... betul ker nih? Vivix boleh buat macam tu... hmmm... alamat takleh tangguh nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.. cepat order... dgn saya ade special gift

      Delete
  2. Siapa yang nak tu boleh la order..;)

    ReplyDelete
  3. sangat menginspirasi dan bermanfaat, salam kenal blog awak sangat bagus saya suka baca artikel nya kunjung balik juga http://www.bisnisborneo.com/

    ReplyDelete
  4. Sila order ngan cikgi nizam..

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN