22 November 2014

giler tak bestt....

20 KELEBIHAN MENJADI PENGEDAR / KONSULTAN SHAKLEE


1.SHAKLEE - JENAMA TERSOHOR , PRODUK KUKUH , BERKUALITI , UJIAN KLINIKAL , SENTIASA MENJALANI UJIAN MUTU PRODUK

TENTANG SHAKLEE

Di Shaklee, kami percaya bahawa alam semula jadi mengandungi 1001 rahsia untuk kehidupan yang lebih lama, sihat dan produktif.

Kisah kami bermula hampir 60 tahun yang lalu apabila Dr. Forrest C. Shaklee, dengan falsafah kehidupannya Living in Harmony with Nature® telah mencetuskan gerakan yang berterusan untuk membantu ke arah kehidupan yang lebih bahagia dan lebih sihat.

Hari ini, kami merupakan syarikat pemakanan semula jadi nombor satu di Amerika Syarikat, dengan pejabat di seluruh dunia dan tenaga pakar terkemuka dalam bidang penyelidikan pemakanan. Kami melepasi dan melangkaui piawaian industri setiap masa bagi memastikan produk kami Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.


Kami menguji setiap bahan baharu untuk mengesan lebih 350 bahan cemar berbahaya.

Kami menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan tertinggi sebolehnya.

Kami telah melaburkan lebih $250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.


Kami juga menawarkan peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan dengan berkongsi produk kami.

Sehingga hari ini, kami telah membayar komisen bernilai lebih $6.7 bilion kepada para Pengedar kami, dan kami menjemput anda untuk mengecapi manfaat memiliki perniagaan Shaklee anda sendiri.


2. DAFTAR AHLI - RM 65 SAHAJA LIFETIME - RISIKO RENDAH

3. KEAHLIAN PERCUMA dengan pembelian berjumlah RM 650 ke atas ( 200 UV )

4. BELIAN PRODUK dengan Harga AHLI YANG LEBIH MURAH

5.Tak Perlu 'LOAN' Untuk Memulakan Perniaagaan

6. Tak Payah Tayang atau Jual Muka

7. MALAS jual produk ? ...share je la info produk,,kongsi keistimewaan shaklee....cerita kebaikan produk shaklee... tak pandai kami ajar...

8. Tak Perlu Stok Bertimbun.. TAK PERLU BELI STOK!!

9- BEKERJA dari rumah & FLEKSIBEL

10- TIDAK perlukan pengalaman biznes

11. BONUS yang LUMAYAN... Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.... hasil BONUS dah boleh beli balik apa2 produk utk kegunaan anda sendiri... free2 je beli...

bonus permulaan yang mampu/boleh di capai oleh pengedar baharu


12. Peluang tambah pendapatan dan side income dengan MUDAH

13. TAK perlu modal langsung nak biznes... bayar keahlian sekali sahaja!!

14 - TIADA YUARAN TAHUNAN

15 - TAK WAJIB maintain pembelian setiap bulan untuk kekalkan KEAHLIAN

16. Sistem online & PENGHANTARAN yang MUDAH.... Kita hanya uruskan order customer , penghantaran semuanya diuruskan oleh Shaklee.

17. Eksklusif SUPPORT GROUP , GREAT TEAM

18 - ILMU PRODUK / TRAINING sentiasa disediakan , ONLINE & OFFLINE

19 . CAR BONUS !!!!!




20. nak GEMPAK lagi...? peluang pegi UMRAH for FREE... pegi AMAAAARIIKA pun FREE.... naik FLIGHT claim first class FOR FREE









Bernutrisi & konsultasi PERCUMA dengan saya..?


Muhammad Nizam Yusof
SMS / WHATSAPP 013 976 1627

FB : Muhammad Nizam


0 comments:

Post a Comment

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN