23 November 2014

1-OPRAH WINFREY - my childhood days , selalu jugak tertengok oprah winfrey talkshow , antara episod paling di ingati ialah episod oprah & her team pergi disneyland.... phewww...  biasalah zaman kanak-kanak kan penuh dengan dunia disney.. siapa yang tak terliur nak pergi....

SET GET CLEAN tersenarai dalam oprah's favorite things through the years.... 

Oprah menyokong Shaklee dalam episod  " Going Green " dan " Oprah's Favorite Things"... Dia jelas suka "Get Clean" produk kerana dia terus bercakap mengenainya dalam pelbagai  rancangan tv.





2- RITA RUDAINI - ni ramai yang tahu... dulu rita hanya menjadi penggemar setia shaklee... bukan sahaja untuk diri sendiri , tapi juga untuk anak-anak beliau....

sekarang , rita telah pun menjadi pengedar , shaklee independent distributor..




3- MIZZ NINA 




4 - ATLET OLIMPIK - artikel Eli Brimer




5- HARLEY SAMUEL PASTERNAK -  seorang personal trainer,penceramah motivasi, writer dan host tv. Pasternak terkenal kerana buku beliau The Body Reset Diet and The 5-Factor Diet ...bekerja dengan ramai selebriti sebagai personal trainer... Pasternak dikenali penonton sebagai salah seorang host bersama ABC's 2012 .





6 - ARNORLD SCHWARZENEGGER 

 petikan ucapan arnorld


Gov. Arnold Schwarzenegger speech during the celebration of the Millionth tree that Shaklee planted. He said that he has been aware of the Shaklee company for decades because with a Fitness background and coming here as a Body Building Champion to continue winning competitions having good nutritional supplements, vitamins, minerals, proteins were very important and Shaklee was the outstanding company that most of the athletes used. 

Back then he partnered with Shaklee to take care of his body, Now they partner up to take care of the Planet.







7- ASHRAF MUSLIM - video bersama Tuan Haji Roslan






8 - LEUNIEY NATASHA , isteri APEK , penjaga gol pasukan bola sepak Harimau Malaya - 
 amal set bersalin & berpantang shaklee





9 - RACHAEL RAY - dalam program tv Rachael Ray , menunjukkan Lara Spencer bercakap tentang Shaklee  Get Clean Starter Kit sebagai satu cara untuk membersihkan rumah anda dan membantu planet ( go green ) dan lebih jimat , menyelamatkan dompet anda.


yang di ketahui , ramai lagi selebriti turut ber shaklee , antaranya gwyneth paltrow ( model & bekas tunang brad pitt ) , yasmin hani juga dihadiahkan set berpantang shaklee , ayu raudhah dengan vivix nya ,  anang & ashanty ( indonesia ) 







Bernutrisi & konsultasi PERCUMA dengan saya..?


Muhammad Nizam Yusof
SMS / WHATSAPP 013 976 1627

FB : Muhammad Nizam


0 comments:

Post a Comment

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN