10 June 2018

Menu Berbuka Puasa Di Kampung

Tengah masak ke tu semua? Masak apa. Kalau tak ada idea nak masak boleh ambik juadah ni ha. Semua menu hidangan dari rumah mak di kampung. Cuti sekolah dah start ni baru ada chance balik kampung walaupun dalam satu negeri je. Perghh puas hati boleh berbuka dengan air tangan mak


ikan kukus goreng dan tauhu

Sambal cuka untuk matching dengan tauhu

Ayam kicap untuk budak-budak habiskan dengan sepupu sepapat diorang

Sayur bayam masak lemak 

Pulut panggang.. sini panggil pulut lepa

Cendawan goreng pecah telur

Tomyam poktek

ni abuya punya... kuew tiow campur cendawan goreng campur tomyam poktek tadi


Selamat berbuka puasa

2 comments:

  1. masak lemak, sambal belacan dengan ikan goreng.. perghhhhh

    berpinggan la makan..

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.
bahejabella © . Designed by MaisarahSidi.com