bahejabella: BAYAR HUTANG CINTA DENGAN ANAK KITA!

BAYAR HUTANG CINTA DENGAN ANAK KITA!

/
5 Comments
August 19, 2015

BAYAR HUTANG CINTA DENGAN ANAK KITA!

Nota purba untuk aku sendiri . Terjumpa di facebook bulan jun yang lalu , ayatnya mengegarkan juga tulang rusuk aku ni. Jiwa ni terobek bagai disiat-siat sembilu bisa. Saat habis ku hadam segala , pantas aku teringat dua jantung hati yang sedang ketiduran. Ku peluk , cium dan mengusap ubun-ubunnya sambil mata ego aku sedikit berkaca

bayar hutang cinta anak
bayar hutang cinta anak



bayar hutang cinta anak
bayar hutang cinta anak


bayar hutang cinta anak
bayar hutang cinta anak


bayar hutang cinta anak
bayar hutang cinta anak



mega kredit : page family guide  & blog seberang : http://kisah-renungan.blogspot.com/



You may also like

5 comments:

  1. erm....slalu dah mrh nyesal...hari2 kt rmh pun sllalu bz ngn keje..cian anakkk

    ReplyDelete
  2. erm...betul tu...baiklah..

    ReplyDelete
  3. hm....even CP takde anak tapi dapat rasa jugak sebab CP selalu garang ngan anak buah CP, kebetulan memang CP jaga diorang ni memandangkan diorang nih dah takde mak then ayah pulak hilangkan diri :(

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari blog lisa :)

    ReplyDelete
  5. Semoga kita menjadi ibubapa yang boleh tunjukkan cth teladan buat anak2..InsyaAllah

    ReplyDelete