BAYAR HUTANG CINTA DENGAN ANAK KITA!

BAYAR HUTANG CINTA DENGAN ANAK KITA!

Nota purba untuk aku sendiri . Terjumpa di facebook bulan jun yang lalu , ayatnya mengegarkan juga tulang rusuk aku ni. Jiwa ni terobek bagai disiat-siat sembilu bisa. Saat habis ku hadam segala , pantas aku teringat dua jantung hati yang sedang ketiduran. Ku peluk , cium dan mengusap ubun-ubunnya sambil mata ego aku sedikit berkaca

bayar hutang cinta anak
bayar hutang cinta anak



bayar hutang cinta anak
bayar hutang cinta anak


bayar hutang cinta anak
bayar hutang cinta anak


bayar hutang cinta anak
bayar hutang cinta anak



mega kredit : page family guide  & blog seberang : http://kisah-renungan.blogspot.com/

Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
Ummul Azkee
AUTHOR
19 August, 2015 delete

erm....slalu dah mrh nyesal...hari2 kt rmh pun sllalu bz ngn keje..cian anakkk

Reply
avatar
kak gojes
AUTHOR
20 August, 2015 delete

erm...betul tu...baiklah..

Reply
avatar
NUR CAHAYA
AUTHOR
20 August, 2015 delete

hm....even CP takde anak tapi dapat rasa jugak sebab CP selalu garang ngan anak buah CP, kebetulan memang CP jaga diorang ni memandangkan diorang nih dah takde mak then ayah pulak hilangkan diri :(

Reply
avatar
NUR CAHAYA
AUTHOR
20 August, 2015 delete

singgah sini dari blog lisa :)

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
20 August, 2015 delete

Semoga kita menjadi ibubapa yang boleh tunjukkan cth teladan buat anak2..InsyaAllah

Reply
avatar