AKSI DI TASKA

Sudah bermula baheja dalam fasa-fasa meneroka sekelilingnya. Bertanya itu dan ini. Mencuba cuba sesuatu yang baharu. Meniru-niru perbuatan orang dewasa, loading , install , save , dan sudah tentu lah sedikit sebanyak akan di apilkasikan dalam dunia keseronokan dia sendiri. Jika install dan save perbuatan baik orang dewasa , maka baik lah juga tabiat dia begitu juga sebaliknya. Hati-hati ibu-ibu bapak-bapak , fasa yang mencabar ni perlu sepenuh kasih sayang dan perhatian. Nabi ajar stage ini (anak berusia 4 tahun) kita kena bermain-main dengannya. Terapkan disiplin semasa berumur 7 tahun hingga awal remaja dan selepas era itu harus lah menjadi kawan paling akrab dengan anak-anak

AKSI DI TASKA

Tadi belek-belek buku rekod kakak baheja, sempat snap komen cikgu-cikgu dia ni ha. Macam-macam ragam dan aksi kat taska


tak sabar-sabar nak beraktiviti
Tak sabar-sabar nak beraktiviti

dalam nak berdikari , masih perlukan pertolongan kawan
Dalam nak berdikari , masih perlukan pertolongan kawan

suka gigit
Suka gigit
 Bukan setakat sepupu je , adik dia dan aku sekali pun kadang nak digigitnya. Yang ni buntu juga aku macam mana nak bagi dia faham bahawa menggigit itu menyakitkan orang. Mak aku cakap menurun tabiat aku kot, sebab masa kecil suka gigit adik aku. Erkkkk. Siapa ada idea nak bagi baheja berhenti tabiat ni boleh cadang ye, kalau berkesan, nanti aku bagi sampul raya. Sampul je la, isi dalam sampul tak tahu lagi ada apa

suka-suka hati cakap kawan macam hantu
Suka-suka hati cakap kawan macam hantu

kakak baheja
Kakak baheja

Tuhan , jagakan dia..... dia kekasihku

Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
paridah
AUTHOR
28 August, 2015 delete

BAHEJA YG COMEL PINTAR N LUCU..SYG KAT DIA..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
28 August, 2015 delete

Hahahaha...baheja..suruh kawan pakaikan pempers ye..hihihihi..mesti pening kawan tu..

Reply
avatar
28 August, 2015 delete

hahaha..comelnya ayat cikgu....baheja pon comeyy..

Reply
avatar
aeinna Musa
AUTHOR
29 August, 2015 delete

cute sgt permata syurga ni


nak jemput JOIN dan SUPPORT 1st GA ena..: http://www.aeinnamusa.com/2015/08/giveaway-1.0-by-ena.html


TIA!

Reply
avatar
Fendi Rocka
AUTHOR
01 September, 2015 delete

banyak tengok cerita zombie ke

Reply
avatar