08 September 2015

LOKASI JUAL KAD TOUCH 'n GO


1- Kenalpasti lokasi anda dan boleh beli kad touch 'n go di tempat yang berdekatan : KLIK SINI

2 - Untuk beli kad smart tag pula , boleh dapatkannya di tempat berikut : KLIK SINI

3 - Untuk info semasa dan terkini , anda boleh terus bertanya dan dapat respon yang pantas dari 
touch 'n go di page facebook : Touch 'n Go

4 - Berhubung terus dengan pusat khidmat pelanggan Touch 'n Go di talian : 03-27148888


SEMAK REKOD PENGGUNAAN TOUCH 'n GO 

1 - Daftar semula kad anda : DISINI

2 - Tutorial daftar dan semak rekod penggunaan touch 'n go di web ini : DISINI


Selamat mencuba!


gambar hiasan , jambatan pulau pinang , ketiba tiba di suatu senja
gambar hiasan , jambatan pulau pinang , ketiba tiba di suatu senja

10 comments:

  1. dpt jgk diskaun jambatan

    ReplyDelete
  2. Salam selasa..
    Singgah pagi di sini :)

    ReplyDelete
  3. beli kat jambatan pulau pinang dapat jugak diskaun jambatan.. dah lama beli, tunggu nak kena tukar kepada kad yang baru jer.. dah uzur rupanya..

    ReplyDelete
  4. terima kasih berkongsi maklumat..

    ReplyDelete
  5. dah beli banyak kad tounh n go ni..hahaa

    ReplyDelete
  6. ganu ada tol dh kalu nk g kl. kne bli ah touch n go ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ganu dkt mana ada jual kad touch n go

      Delete
    2. kat giant.... dekat Shell pun boleh , ic yang baru tu boleh jadi kad touch n go

      Delete
  7. Alhamdulillah perkongsian berguna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dimana nk cari smart tag di kawasan batu pahat

      Delete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN