bahejabella: DIMANA NAK BELI KAD TOUCH 'n GO

DIMANA NAK BELI KAD TOUCH 'n GO

/
9 Comments
September 08, 2015

LOKASI JUAL KAD TOUCH 'n GO


1- Kenalpasti lokasi anda dan boleh beli kad touch 'n go di tempat yang berdekatan : KLIK SINI

2 - Untuk beli kad smart tag pula , boleh dapatkannya di tempat berikut : KLIK SINI

3 - Untuk info semasa dan terkini , anda boleh terus bertanya dan dapat respon yang pantas dari 
touch 'n go di page facebook : Touch 'n Go

4 - Berhubung terus dengan pusat khidmat pelanggan Touch 'n Go di talian : 03-27148888


SEMAK REKOD PENGGUNAAN TOUCH 'n GO 

1 - Daftar semula kad anda : DISINI

2 - Tutorial daftar dan semak rekod penggunaan touch 'n go di web ini : DISINI


Selamat mencuba!


gambar hiasan , jambatan pulau pinang , ketiba tiba di suatu senja
gambar hiasan , jambatan pulau pinang , ketiba tiba di suatu senja


You may also like

9 comments:

  1. dpt jgk diskaun jambatan

    ReplyDelete
  2. Salam selasa..
    Singgah pagi di sini :)

    ReplyDelete
  3. beli kat jambatan pulau pinang dapat jugak diskaun jambatan.. dah lama beli, tunggu nak kena tukar kepada kad yang baru jer.. dah uzur rupanya..

    ReplyDelete
  4. terima kasih berkongsi maklumat..

    ReplyDelete
  5. dah beli banyak kad tounh n go ni..hahaa

    ReplyDelete
  6. ganu ada tol dh kalu nk g kl. kne bli ah touch n go ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ganu dkt mana ada jual kad touch n go

      Delete
    2. kat giant.... dekat Shell pun boleh , ic yang baru tu boleh jadi kad touch n go

      Delete
  7. Alhamdulillah perkongsian berguna

    ReplyDelete