DIMANA NAK BELI KAD TOUCH 'n GO

LOKASI JUAL KAD TOUCH 'n GO


1- Kenalpasti lokasi anda dan boleh beli kad touch 'n go di tempat yang berdekatan : KLIK SINI

2 - Untuk beli kad smart tag pula , boleh dapatkannya di tempat berikut : KLIK SINI

3 - Untuk info semasa dan terkini , anda boleh terus bertanya dan dapat respon yang pantas dari 
touch 'n go di page facebook : Touch 'n Go

4 - Berhubung terus dengan pusat khidmat pelanggan Touch 'n Go di talian : 03-27148888


SEMAK REKOD PENGGUNAAN TOUCH 'n GO 

1 - Daftar semula kad anda : DISINI

2 - Tutorial daftar dan semak rekod penggunaan touch 'n go di web ini : DISINI


Selamat mencuba!


gambar hiasan , jambatan pulau pinang , ketiba tiba di suatu senja
gambar hiasan , jambatan pulau pinang , ketiba tiba di suatu senja
Previous
Next Post »

8 comments

Write comments
beat
AUTHOR
08 September, 2015 delete

dpt jgk diskaun jambatan

Reply
avatar
Nieyl
AUTHOR
08 September, 2015 delete

Salam selasa..
Singgah pagi di sini :)

Reply
avatar
izzeyda
AUTHOR
08 September, 2015 delete

beli kat jambatan pulau pinang dapat jugak diskaun jambatan.. dah lama beli, tunggu nak kena tukar kepada kad yang baru jer.. dah uzur rupanya..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
08 September, 2015 delete

terima kasih berkongsi maklumat..

Reply
avatar
Nadia Johari
AUTHOR
08 September, 2015 delete

dah beli banyak kad tounh n go ni..hahaa

Reply
avatar
aswaleyla
AUTHOR
08 September, 2015 delete

ganu ada tol dh kalu nk g kl. kne bli ah touch n go ni

Reply
avatar
Nur Kasih
AUTHOR
19 November, 2015 delete

Ganu dkt mana ada jual kad touch n go

Reply
avatar
21 November, 2015 delete

kat giant.... dekat Shell pun boleh , ic yang baru tu boleh jadi kad touch n go

Reply
avatar