30 October 2016

Set Buang Angin Dalam Badan laris sepanjang minggu dan bulan. Memang digemari dan dicari setiap orang yang memerlukannya. Boleh saja kalau nak makan real makanan yang menjadi baham utama dalam rangkaian suplimen buang angin dalam badan tersebut seperti halia, bawang putih , pudina dan daun alfalfa

Set Buang Angin 


Cuma pakej buang angin tersebut memudahkan untuk ditelan tanpa menahan loya di tekak tu. Harga pulak mampu milik dan jimat sebab penggunaan boleh sampai lebih 3 bulan

Resipi Buang Angin : Halia Goreng

Ternampak mak kita duk buat halia goreng. Rasanya untuk simpanan makanan berpantang adik ipar aku yang bakal bersalin kot. Mudah je nak buatnya. Ricik halia halus-halus dan goreng sampai garing


Mayang halus dan basuh

Toskan air sampai betul-betul kering, kalau tidak nanti tak garing

Goreng sampai garing, api perlahan, dah siap boleh simpan dalam balang


Boleh makan dengan nasi panas-panas atau campur dalam air teh pun sangat ok untuk buang angin dalam badan

Set Bajet Buang Angin 
(Alfalfa, Peppermint, Garlic)
sambil tengah tunggu customer dalam kereta untuk ambil set ini


BACA SATU LAGI RESIPI BUANG ANGIN DALAM BADAN :- 

BACA : 


Hubungi saya untuk dapatkan set buang angin dalam badan :-
Kita kawtim sampai jadi...

Whatsapp :- 013 976 1627

1 comment:

  1. tak suka la makan halia.. tak sedap..hahaha

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Monthly Top Commentators

backlinks

ping blog Backlink - OhDunia.my

FREQUENTERS

Popular Posts

Blog Archive

PALS

G+

BLOGGERS SEPERJUANGAN