bahejabella: Merasalah Jugak Strawberi Coklat

Merasalah Jugak Strawberi Coklat

/
5 Comments
April 13, 2017
Alaaa... tahulaa korang dah lama makan strawberi coklat. Yang aku ingat mula viral lebih 10 tahun lepas sejak Siti Nurhaliza cakap hadiah kegemaran dia dapat dari Datuk K seterusnya dijadikan salah satu item hantaran perkahwinan diorang

Kebetulan ada stok jem coklat gardenia kegemaran adik naurah yang lebih sedap dari nutella tu kat rumah ni, ternampak pulak strawberi sedap kat giant, keluarlah idea nak cicah dengan jem coklat..kihkih


Gitulahh rupanya strawberi coklat yang digolek-golek dengan coklat perisa hazelnut.. bolehh laa buat hilang kempunan. Merasalah jugak kan..hehe. Budak-budak ni tak berapa gemor, jadi abuya sorang je la yang telan semua dengan jakun sekali






You may also like

5 comments:

  1. :) alhamdulillah rezeki abuya tu....

    ReplyDelete
  2. Fav jugak ni...rasa prnuh dengan cinta bila makan strawberry choc

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah sedap kan kan kan stoberi cekelat

    ReplyDelete
  4. Boleh buat menu berbuka juga tu

    ReplyDelete