Merasalah Jugak Strawberi Coklat

Alaaa... tahulaa korang dah lama makan strawberi coklat. Yang aku ingat mula viral lebih 10 tahun lepas sejak Siti Nurhaliza cakap hadiah kegemaran dia dapat dari Datuk K seterusnya dijadikan salah satu item hantaran perkahwinan diorang

Kebetulan ada stok jem coklat gardenia kegemaran adik naurah yang lebih sedap dari nutella tu kat rumah ni, ternampak pulak strawberi sedap kat giant, keluarlah idea nak cicah dengan jem coklat..kihkih


Gitulahh rupanya strawberi coklat yang digolek-golek dengan coklat perisa hazelnut.. bolehh laa buat hilang kempunan. Merasalah jugak kan..hehe. Budak-budak ni tak berapa gemor, jadi abuya sorang je la yang telan semua dengan jakun sekali




Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
PeRdU cINta
AUTHOR
13 April, 2017 delete

:) alhamdulillah rezeki abuya tu....

Reply
avatar
Nadia Johari
AUTHOR
14 April, 2017 delete

mcm ni pun sodapp..

Reply
avatar