bahejabella: KRIM HERBA SEMBUHKAN ALLERGIK

KRIM HERBA SEMBUHKAN ALLERGIK

/
2 Comments
December 10, 2016
Krim Herba ini ialah krim yang sangat melegakan dan nyaman sekali. Ia diuji secara klinikal dan berkesan untuk melembutkan kulit, termasuk kulit yang kasar dan keras pada lutut, siku dan kaki. Ia diberi nama Herbal Blend Multi Purpose Cream ( Krim Herba Pelbagai Guna)
Herbal Blend


Ia dirumus daripada ekstrak tulen herba semula jadi yang sungguh menyegarkan termasuk sej, horse chestnut, yarrow dan rosemary

Boleh la disapu pada tumit kaki yang pecah, menyelesaikan masalah kulit gatal, hilangkan ruam pada bayi, sapu kat kesan jerawat dan sebagai pengganti vicks atau losyen harian

Boleh juga sapu kat perut anak dan untuk ibu mengandung sebab ia organik, bebas paraben, kimia atau racun berbahaya. Pengganti semburan aerosol pun boleh sebab nyamuk tak berani dekat kalau dengan herbal blend ni. Sebelum tidur, sapu kat badan dan kaki anak



Ni kisah minggu lepas. Seorang customer beli krim herba ini untuk anaknya yang mengalami allergik. Habis merah satu badan dan gatal

Alhamdulillah, setelah 6 hari penggunaan, telah nampak kesan yang sangat baik. Anak semakin sembuh dan kembali ceria

Terus repeat order 2 tiub

Siap di recommed kat kawan dalam facebook


Ni pulak anak murid aku. Lapar, nak masak maggi. Masak sendiri kononnya. Akhirnya terkena air panas. Tak tahulah maggi tumpah ke apa. Itulah kesanyya kat badan dia. Ni dah hampir 80% baik setelah bagi sapu krim herbal blend. Masa mula-mula kena tu, lagi ngeri, siap gelembung. Alhamdulillah

Info Lanjut :-
013 976 1627
alluana35@gmail.com




You may also like

2 comments:

  1. Boleh try nanti herba blend..
    AM ada juga alergik nie sikit kat kaki..

    Ikhlas Dari
    Along Misuari

    ReplyDelete
    Replies
    1. beres along... whatsapp je ke nombor saya

      Delete