Adik Beradik Kalau Tak Sama Tak Sah

Kakak dan adik satu darah , satu ibu, satu bapa. Kita main sama-sama, kita pakai sama-sama, kita jalan sama-sama, kita pujuk abuya pergi mandi kolam sama-sama, pujuk abuya beli mainan sama-sama, kita merajuk pun sekali jugak pakat eh.. hehe

Gitu la kan kalau anak gegirl. Selalu mak ayah nak berdandan, matching adik beradik


pink kegemaran


time kena buat passport.. nak gi jalan-jalan

pink lagi... 




gaun dan sate pun sama...

pilih kuih raya

gurau senda eratkan kasih

kakak bawak slow-slow tau.. nanti adik jatuh

di tepian pantai

tengah tunggu abuya balik kerja

ni bukan kakan sama dengan adik... tapi kakak sama dengan bonde dia time umur 10 bulan.. hehe


Beli baju pun kena sama. Kadang-kadang whole family sama (bukan time raya je).. boria pun boria la.. redha je

Sambungan :- Kalau Tak Sama Tak Sah : Part II

Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
Sue Izza
AUTHOR
19 October, 2016 delete

dah macam kembar pulak hehhehe kembar lain umur...

Reply
avatar
Nadia Johari
AUTHOR
20 October, 2016 delete

mcm tu la adik beradik..best ape pkaikan baju sama2

Reply
avatar
paridah
AUTHOR
20 October, 2016 delete

COMEL SUNGGUH DUA BERADIK TU SEHATI SEHIWA MENGENAKAN ABUYANYA...

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
20 October, 2016 delete

Suka tengok bila anak2 dipakaikan sama...sama corak mahupun sama warna..

Reply
avatar