bahejabella: SATU PAGI DI HARI MALAYSIA

SATU PAGI DI HARI MALAYSIA

/
10 Comments
September 16, 2015
Hari ni duk rumah je. Keluar sekejap pergi buang sampah dengan baheja ni ha


jom buang sampah
jom buang sampah

Dalam kereta, ada drama kiss-kiss and hug-hug dengan baheja. Tengok tu kalau dia dah conquer kamera , habis muka abuya pun dah tak nampak

kakak baheja sayang abuya
Kakak baheja sayang abuya

muahhh ciked
muahh ciked

Kalau dah ikut abuya naik kereta , tahu sangatlah hajatnya. Bukan setakat nak teman. Tapi nak suruh pergi T-SHOPPE la tu. TSHOPPE ala-ala seven eleven, kedai serbaneka 24 jam milik kerajaan negeri. Ada hari tak layan , ada hari time abuya rajin nak beli surat khabar, ermmm mesti terselit coklat , aiskrim dan mainan untuk dia

T-SHOPPE
T-SHOPPE

Bonde dia mood rajin buat cookies hari ni. Cookies suka-suka hati

cookies
Cookies

budak kecik ni mengintai dari bawah ampaian
budak kecik ni mengintai dari bawah ampaian






You may also like

10 comments:

  1. http://madey09.blogspot.my/
    salam singgah..

    ReplyDelete
  2. sayangnya dengan ayah kan..

    ReplyDelete
  3. olololo....sweet plak tengok baheja kiss abuya gitu..hehe

    ReplyDelete
  4. hehehehe..baheja teman abuya ada makna ye...tinggal adik pulak tu..kesian adik..kihkihkih..

    ReplyDelete
  5. ANAK COMEL KESAYANGAN ABUYA NI...

    ReplyDelete
  6. baheja sayang abuya sbb nak upah cekelet ey..hehe

    ReplyDelete
  7. memang ikut muka abuya nya... :)

    ReplyDelete