SATU PAGI DI HARI MALAYSIA

Hari ni duk rumah je. Keluar sekejap pergi buang sampah dengan baheja ni ha


jom buang sampah
jom buang sampah

Dalam kereta, ada drama kiss-kiss and hug-hug dengan baheja. Tengok tu kalau dia dah conquer kamera , habis muka abuya pun dah tak nampak

kakak baheja sayang abuya
Kakak baheja sayang abuya

muahhh ciked
muahh ciked

Kalau dah ikut abuya naik kereta , tahu sangatlah hajatnya. Bukan setakat nak teman. Tapi nak suruh pergi T-SHOPPE la tu. TSHOPPE ala-ala seven eleven, kedai serbaneka 24 jam milik kerajaan negeri. Ada hari tak layan , ada hari time abuya rajin nak beli surat khabar, ermmm mesti terselit coklat , aiskrim dan mainan untuk dia

T-SHOPPE
T-SHOPPE

Bonde dia mood rajin buat cookies hari ni. Cookies suka-suka hati

cookies
Cookies

budak kecik ni mengintai dari bawah ampaian
budak kecik ni mengintai dari bawah ampaian




Previous
Next Post »

10 comments

Write comments
16 September, 2015 delete

selamat hari malaysia baheja...

Reply
avatar
Etuza Etuza
AUTHOR
16 September, 2015 delete

http://madey09.blogspot.my/
salam singgah..

Reply
avatar
Etuza Etuza
AUTHOR
16 September, 2015 delete

sayangnya dengan ayah kan..

Reply
avatar
16 September, 2015 delete

Hahaha..comel je tengok

Reply
avatar
16 September, 2015 delete

olololo....sweet plak tengok baheja kiss abuya gitu..hehe

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
16 September, 2015 delete

hehehehe..baheja teman abuya ada makna ye...tinggal adik pulak tu..kesian adik..kihkihkih..

Reply
avatar
16 September, 2015 delete

amboiii manjaa nyaa hehehe

Reply
avatar
paridah
AUTHOR
17 September, 2015 delete

ANAK COMEL KESAYANGAN ABUYA NI...

Reply
avatar
kisah earty
AUTHOR
17 September, 2015 delete

baheja sayang abuya sbb nak upah cekelet ey..hehe

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
18 September, 2015 delete

memang ikut muka abuya nya... :)

Reply
avatar