bahejabella: CUSTOMER AKU BOLEH TERBANG

CUSTOMER AKU BOLEH TERBANG

/
1 Comments
May 07, 2015

VIVIX BUANG ANGIN

Tak habis lagi kisah akak ni sorang , borak panjang dengan dia , alkisah akak ni baru first time minum vivix

Sebelum ni , dia mengalami batuk berpanjangan , tak surut-surut walaupun dah pergi ambik ubat klinik , selepas percubaan pertama sahaja vivix , batuk beransur baik dan tak sengeri sedahsyat sebelum ni

vivix buang angin
batuk beransur slow , katanya

beliau cakap , angin pun banyak dalam badan , sebelum ni mungkin tak lepas atau tak keluar habis segala macam angin tu , terkejut dengan percubaan pertama vivix , angin dalam badan keluar banyak macam terasa nak terbang

testimoni vivix
terkejut keberkesanan percubaan pertama vivix , segala macam angin keluar ,
 rasa macam nak terbang sampai terlekat di tiang lampu

tu ayat akak ni sendiri, tidak berbayar semata-mata bertestimoni dan bukan ayat nak masuk promo tv, abaikan kepekatan bahasa teganu itu



Allah jua Maha Memberi Sembuh


Be with us..
NZ World Kingdom
Founder & Director

FB : Muhammad Nizam
sms/whatsapp : 013 976 1627
Emeil : alluana35@gmail.com




You may also like

1 comment: