bahejabella: TABUNG COKLAT & VANILLA

TABUNG COKLAT & VANILLA

/
5 Comments
March 20, 2015

Tong-tong ESP , CINCH SHAKE ,  tong MEAL SHAKES atau lain-lain sekalian banyak botol-botol shaklee yang kosong dah habis guna tuuu jangan lah buang sebgitu sahaja.... boleh recycle sekaligus dapat jaga & selamatkan alam sekitar , go green gitteww... he he

contohnya macam ni haa... 2 tong CINCH SHAKE VANILLA & CHOCOLATE kosong ni ,, klise laa buat tabung duit kan , tong pun besar.. berbaloi dan sesswaii sangat.. satu untuk kakak baheja dan satu lagi untuk adik naurah..

budak-budak sejak lahir , sejak baby ... kan selalu dapat duit. banyak pulak tu yang terkumpul...orang datang ziarah , musim raya, jumpa-jumpa orang sana sini.... 
tok dan tokmanya pulak sangat pemurah... selalu jer bagi..

lama kelamaan nanti lebih banyak dari abuya & bonda... Alhamdulillah rezeki anak-anak... Nanti time dhorurat , boleh lah abuya pinjam yer.... ha ha ha...



tu diaaaa tabung kakak & adik.... chantek takkkk



You may also like

5 comments:

  1. JIMAT BELANJA YA..MENABUNG BNYK2 YA KAKAK N ADIK..

    ReplyDelete
  2. Itulah yang sebaiknya. Beli mahal2 buat apa kan..

    ReplyDelete
  3. ye betul.... nanti botol banyak2 yg lain tu boleh buat rakit...

    ReplyDelete
  4. baru real.Akak masa budak-budak dulu, botol syampoo atau botol bedak buat tabung duit.

    ReplyDelete
  5. Wahh rajin kaklong ngan kakngah menabung ya..

    ReplyDelete