18 July 2016

Alhamdulillah kerana tidak putus-putus menghubungi saya untuk bertanya, mencari dan mendapatkan suplimen buang angin shaklee ini. Terima kasih buat semua. Cuma ada sedikit komplain kerana tidak meletakkan harga... hehe.. Saja je sebenarnya tak letak harga tu sebab nanti korang whatsapp, boleh la sembang panjang , kenal dari nak jadi customer kepada kawan, Tak ada lah nak berurusan atas jual beli sahaja, kan. Itu lebih selesa buat saya

Lagipun , tak semua cadangan suplimen dalam ni yang tak diletakkan harga. Ada juga yang diberitahu harga siap-siap. Oh ye, harga yang dipamerkan ialah harga runcit ye sebab Shakleean memang tidak dibenarkan reveal harga ahli dimana ia jauh lebih murah dari harga runcit. Kalau nak harga istimewa , memang kena mesej saya la.. ok

Haa, disinilah betapa pentingnya korang yang whatsapp saya tu untuk baikkkkkkk punya kawtim.! Lebih untung lagi jika korang daftar keahlian terus, dapat point dan dapat bonus dalam akaun anda sendiri. Harga ahli jauh lebih murah hingga mampu mencecah 20% diskaun.. Haa untung ke untung?

SET BUANG ANGIN DALAM BADAN SHAKLEE


halia
halia
nak telan halia , tumbuk ke , blend buat jus ke , goreng , campur dalam teh semua skill boleh cuba,
untuk mudah dan senang nak telan , yang tak mampu nak bau atau telah halia real punya , boleh try peppermint ginger plus, sangatlah membantu


1- PEPPERMINT GINGER PLUS 
bukan sekadar mengandungi halia, tapi turut mengandungi 3 bahan lain iaitu PUDINA , POKOK ADAS ( FENNAL ) dan CEKUR MANIS ( ANISE )

PEPPERMINT GINGER PLUS
PEPPERMINT GINGER PLUS

HARGA RUNCIT : RM 47.70
Kandungan Utama Peppermint Ginger Plus


Pudina 
- melegakan otot perut
- membantu dalam penghadaman, 
- membantu sistem pencernaan
- melegakan  gastrik, mabuk ,pedih ulu hati, cirit-birit. 
- detoks , buang toksin dalam tubuh
- melegakan kesan-kesan sampingan seperti muntah dan kehilangan selera makan yang timbul daripada rawatan kemoterapi.
- bersihkan gigi , nafas yang segar , elak nafas berbau
- membantu bertindak menjadi penyejuk kepada kulit
- membantu dalam masalah kegatalan kulit
- pudina merangsang mengeluarkan peluh,


Halia
anti radang & antibioik semulajadi
- merangsang rembesan air liur enzim untuk pencernaan makanan. 
- mengurangkan ketidakselsesaan perut dan usus, sakit haid, loya dan mual daripada hamil, angin selepas melahirkan anak (semasa pantang)
- mengekalkan peredaran darah normal.
-mengandungi kromium, magnesium & zink yang boleh membantu untuk memperbaiki aliran darah, 
-bantu elak kesejukan, cegah demam , selesema dan peluh berlebihan

Adas
membantu gejala perut kembung selepas makan. 
- melegakan sakit perut dan melegakan gejala sejuk.
- melegakan sembelit 
- bertindak sebagai juap & pelawas
- memang terdapat dalam salah satu bahan kebanyakan ubat cirit birit ,sakit perut & gastrik

Cekur Manis

- melegakan masalah pencernaan dan gejala kesakitan haid, batuk dan kahak. 
- peredaran tenaga dalam badan
-mengurangkan kembung dan menyelesaikan saluran penghadaman yang masih digunakan hari ini, terutama dalam pediatrik.

Testimoni Peppermint Ginger Plus

kredit : Yati

kredit : Sunflower Azu


2. GARLIC COMPLEX

GARLIC COMPLEX
GARLIC COMPLEX

HARGA RUNCIT : RM 50.35
- telah digunakan semenjak 510 sSM di China sebagai tumbuhan sihat untuk kesihatan manusia.
-,anti oksidan , anti bakteria
- antibiotik semulajadi yang selamat
- tingkat sistem imun
- mengurangkan tekanan darah bagi orang yang mempunyai tekanan darah tinggi
- sumber vitamin B6 - diperlukan untuk sistem imun yang sihat dan pertumbuhan  sel-sel baru yang berkesan
- mengurangkan stress ,( terkena angin - cukup time sangat lah tensen )
- tingkatkan tahap insulin & kawal gula dalam darah

Testimoni Garlic Complex




3 - ALFALFA

ALFALFA
ALFALFA COMPLEX

HARGA RUNCIT : RM 56.98

- tanaman alfalfa memiliki sistem akar sangat dalam hingga mencapai sekitar 4,5 meter, erana akar yang menghujam dalam itulah, tanaman ini terkenal tahan kekeringan..


ALFALFA
ALFALFA

ALFALFA
ALFALFA

- kaya akan mineral -  kalsium, magnesium, fosfor, kalium, dan besi.. juga mengandung 
vitamin B, C, E, & K.
- digelar Raja Tumbuhan , 1001 khasiat , makjun moden 
- menyuburkan sistem pencernaan, tulang, kelenjar dan kencing.
- detoks , bantu pembersihan darah, hati dan usus.
- mengandungi enzim penting yang diperlukan untuk menghadam makanan dengan cekap
- reduce kolesterol
- neutralkan asid dalam badan
- buang angin , sakit urat, sendi

Testimoni AlFalfa


kredit : Dila Aziz


Boleh juga add on VIVIX dalam set buang angin ini,.. highly recommended!

HARGA RUNCIT VIVIX : RM 503.50

kredit testimoni : Master Zura Betty


Baca testimoni vivix untuk masalah angin dalam badan DISINI

Baca juga : CARA ATASI GASTRIK!

Allah Maha Penyembuh

Be with us..
NZ World Kingdom
Founder & Director

FB : Muhammad Nizam
sms/whatsapp : 013 976 1627

EMEIL : alluana35@gmail.com

3 comments:

  1. OO..macam tu ke pokok alfalfa..baru tahu..:)

    ReplyDelete
  2. patut lah lepas minum air teh tarik halia tu, keluar angin. banyak angin dlm badan kot masa tu hehehe

    ReplyDelete
  3. Mahal jugak vivix ni yer..

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN