TRAVELLING BERUANG

TRAVELLING BERUANG

Saje je nak selfie wefie kan budak-budak ni , boleh la sekadar menyatakan sedikit sokongan untuk kempen pengidap kanser dalam kalangan kanak-kanak. Hari ni kita sihat-sihat , esok siapa tahu , kan. Hari ni hari orang lain , esok-esok? Hidup tak lama pun , semoga kita semua diberi kesihatan untuk beribadah untuk menjadi hamba Tuhan dengan usia yang masih berbaki ini

Alang-alang dah banyak jenis patung beruang budak-budak ni kat rumah, try la posing

TRAVELLING BERUANG
TRAVELLING BERUANG

 Kemain lagi adik naurah tu , kacang dalam mulut pun tak habis lagi kunyah tu

TRAVELLING BERUANG
TRAVELLING BERUANG

throwback : naurah
throwback : naurah

Throwback si naurah , time tu tengah layan dia lewat malam masih tak tidur lagi



Previous
Next Post »

7 comments

Write comments
aRz MoHa
AUTHOR
13 August, 2015 delete

ingat nizam nak travel dengan beruang kiki

Reply
avatar
13 August, 2015 delete

banyaknya beruang.. ^_^

Reply
avatar
Mardiah Diana
AUTHOR
14 August, 2015 delete

Salam singgah sini....wahh....comelnya naurah bergambar dengan patung beruang...semangat tu...

Reply
avatar
14 August, 2015 delete

kita dah folo anda

Reply
avatar
paridah
AUTHOR
14 August, 2015 delete

patung beruang comel kesukaan anak2 ni.

Reply
avatar
14 August, 2015 delete

banyak nya teddy bear!

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
20 August, 2015 delete

Wah siap posing ngan bear lagi tuu

Reply
avatar