13 August 2015

TRAVELLING BERUANG

Saje je nak selfie wefie kan budak-budak ni , boleh la sekadar menyatakan sedikit sokongan untuk kempen pengidap kanser dalam kalangan kanak-kanak. Hari ni kita sihat-sihat , esok siapa tahu , kan. Hari ni hari orang lain , esok-esok? Hidup tak lama pun , semoga kita semua diberi kesihatan untuk beribadah untuk menjadi hamba Tuhan dengan usia yang masih berbaki ini

Alang-alang dah banyak jenis patung beruang budak-budak ni kat rumah, try la posing

TRAVELLING BERUANG
TRAVELLING BERUANG

 Kemain lagi adik naurah tu , kacang dalam mulut pun tak habis lagi kunyah tu

TRAVELLING BERUANG
TRAVELLING BERUANG

throwback : naurah
throwback : naurah

Throwback si naurah , time tu tengah layan dia lewat malam masih tak tidur lagi



7 comments:

  1. ingat nizam nak travel dengan beruang kiki

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini....wahh....comelnya naurah bergambar dengan patung beruang...semangat tu...

    ReplyDelete
  3. patung beruang comel kesukaan anak2 ni.

    ReplyDelete
  4. Wah siap posing ngan bear lagi tuu

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN