15 July 2020

CARA ATASI MUKA BREAKOUT

Member aku sorang ni sejak musim perintah kawalan pergerakan (PKP) yang lalu, duduk rumah 4 bulan lamanya haritu mungkin dia pun  terlupa nak jaga makan , tak beringat, makan rojak yang ada kuah kacang, makan belacan... end up muka makin gatal sampai muka dia dah breakout... naik bengkak, alergik dan disahkan oleh Doktor sebagai ekzema

CARA ATASI MUKA BREAKOUT


Dia ambik Alfalfa Complex, Nutriferon, BComplex dan last but not least paling eksklusif iaitu Vivix



nanti kita tengok hasilnya sebulan dua lagi.. dengan harapan pulih dengan segera..

dia dah pergi klinik Dr Sulaiman untuk ambil ubat dan inject (well known klinik mahal kat KT ni , sekali pergi treatment kena standby habis 300 ke 500)... 




sekarang dia mahu topup collagen plus - collagen terbaik di donia.. untuk rawat dalaman. Doakan member aku merangkap customer tetap aku sorang ni pulih dari masalah muka breakout dia

TESTIMONI MUKA BREAKOUT









ORDER SET MUKA BREAKOUT SHAKLEE?

WHATSAPP



3 comments:

  1. walaupun pi klinik kena juga usaha cara lain kan..

    ReplyDelete
  2. Produk perawatan kulit ternyata .. .
    Terjamin kah hasilnya?

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.