12 May 2019

Surat Dari Mak 15 Tahun Dahulu


Haritu masa aku terbuat rajin kemas barang-barang lama, aku terjumpa surat mak untuk aku.. Surat yang berusia sudah hampir 15 tahun lalu masih aku simpan... 

Biasalah kalau dah belajar jauh kan mesti rindu gitu... dah laa kali pertama beraya tanpa family di sisi.. Kali pertama...


sebahagian je boleh tunjuk.. sebahagian lagi tak boleh sebab sentimental sangat


Selamat hari ibu buat semua ibu di dunia... 

Kalian sangat hebat... hebat sangat! Kalau tidak, mana datangnya bidalan " tangan yang menghayun buaian mampu menggegarkan satu dunia "

4 comments:

  1. Anonymous12 May, 2019

    saya ada al-Quran dan surat-surat lama dari mak yang diberikan 31 tahun dulu,walaupun nampak uzur, saya gunakan setiap hari untuk sedekah pahala padanya.
    Surat admin tunjukkan tu pun macam dia bagi kat saya juga, bahasa anakanda dan bonda digunakan begitu puitis.

    ReplyDelete
  2. Kalau duduk jauh then dapat surat lagi mcm tu confirm nangis huhu.. Apapun selamat hari ibu buat yang bergelar ibu :)

    ReplyDelete
  3. confirm nangis wakk kalau jumpa balik moment dengan ibu macam tuu

    ReplyDelete
  4. selamat hari ibuuuu..... rindu kan... huhu... 1st time datang sini, terus follow blognya. Jemput ke blog saya juga :D
    [Sis Hawa Dot Com]

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.
bahejabella © . Designed by MaisarahSidi.com