05 January 2019

ANAK TERUNA DAH BESAR

Anak teruna abuya nan seorang ni dah besar. Habis dah rasanya fasa jadi baby baby, naik buai, merangkak dan makan nestum. Buai pun dah runtuh, tu pun dua kali beli spring besi tu hahh.. sebab berat kott. Isyarat nak kena dapat adik lain... ehhh isyarat dah besar lah tu. Dah tak boleh buai-buai sangat lagi dah

Tapi di dodoi-dodoikan oleh abuya kadang-kadang, kena jugak lagi. Kalu dah lewat malam sangat tak tidur gak lagi, terpaksa la abuya tepuk dodoikan kuat-kuat kasi tidur cepat.. esok nak kerja uiiii

haa panjatlah nak.. panjat lagi.. kalau larang lagi buat kan


mana maw cari lelaki kiriman Tuhan - pujaan hati dinda macam ni hah.. yang nak berbesan sila ambil borang ok

yang penting dah ada geng buya 
drift-drift dan rempit pegi kedai

dah boleh main pijak-pijak abuya..
boleh hilang sakit belakang abuya..
hilang sangattt

yang penting dah boleh join geng pillow talk sambil membawang


bff dia si kak ngah.. kalau dengan kakak baheja garang sikit

gaya mutu keunggulan gitu nak pergi taska


1 comment:

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.
bahejabella © . Designed by MaisarahSidi.com