09 November 2017

Walaupun kalau la boleh disenaraikan tempat travel yang ingin pergi, Jepun, Korea, Cina, Hong Kong, Thailand dan sewaktu dengannya bukanlah pilihan utama dijejaki. Orang kata tak eager sangat nak pergi

Mungkin jugak dalam kepala duk fikir susah nak cari tempat makan dan berkomunikasi di sana.. hehhe. Tapi kalau orang dah belanja tiket free, mana boleh tolak....kannnn. Belasah je la asal boleh jenjalan. Siapa mau kasikkk

Macam semalam, kiranya masuk kali ni dah dua kali sampai di Jepun. Tapi, bukan aku lah yang sampai nye pun. Blog bahejabella ni je yang sampai ke sana  dikirimkan oleh angin bayu membawa diriku




Thank you aben , taiko blog yang sudi snap blog picisan kita kat Jepun sana.. hehe. Lain kali buat lagi ye. Dahh korang pergi baca story Jepun dia tu ha KLIK SINI LAH

Kali pertama dulu header blog bahejabella ni sampai Jepun dan Paris KAT SINI HAHH story dia. Aagitttuuu

Tempat terbaharu yang bahejabella.com sampai tu katanya dinamakan Ouchi Juku. Terletak di Fukushima. Antara tempat yang sering disinggahi oleh travellers. Tuu aku baca wikipedia. Macam menarik pulak, kan. Ermmm

2 comments:

  1. InsyaAllah siapa tahu 1 masa tuan punya blog pula sampai ke sanakan.....amin.

    ReplyDelete
  2. biar blog sampai dulu , next time tuan Tanah plak yang sampai ;)

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN