06 May 2017

Fenomena dan viralnya ESP (energizing soy protein) serta keghairahan perniagaan shaklee ini menyebabkan ESP selalu kehabisan stok!

Hal ini demikian berkemungkinan besar orang ramai dan pengamal tegar ESP mahu mendapatkan bekalan stok ESP kegemaran sebelum berakhirnya bulan April kerana ada sedikit kenaikan harga pada bulan Mei ini. Orang ramai juga mahu mengorder ESP untuk bekalan bersahur pada bulan Ramadhan yang bakal tiba tak lama lagi.. kenyang wehh sahur dengan ESP..! Blend dengan kurma lagi sedap!
ESP


Pada 28 April yang lepas ,berbondong-bondong ESP sudah pun masuk ke Malaysia, namun tak sampai 24 jam hari yang sama dah kembali kehabisan stok...insufficient quantity. Ramai yang nangis tepi bucu tangga

Walaupun management Shaklee terpaksa limitkan setiap pengedar hanya boleh membeli secara online sahaja di web sebanyak 20 tong seorang, namun ia tetap licin dengan derasnya. Laman web pun sesak! Ada yang tak boleh nak masuk web untuk order pun


Kini, mereka yang berhajat mahu bertukar protein ESP kepada protein Cinch Shake untuk bekalan bersahur dan tenaga di bulan puasa pun menempah laluan pilihan agak sukar apabila cinch shake perisa vanila dan latte turutt kehabisann stok..giler lariss. Yang tinggal hanya Cinch Shake Coklat yang macam big bro ben ashaari ni order :-

Cinch Shake Coklat...tiada laktosa, lazat dan lemak semulajadi... jom order sekarang!!

Sebenarnya, semalam, Jumaat (5 Mei), stok-stok terakhir ESP dari shipment 28 April tu dah masuk Malaysia.. Berkobar-kobar kita nak mengorder hajatnya selepas Solat Jumaat. Setiap pengedar pula kali ni hanya boleh order 10 tong sahaja

ulasan dari taiko shaklee, Master Haji Roslan


Rupa-rupanya ku sangka panas sampai ke petang, tak kesampaian apabila stok ESP kali ini telah habis diorder di web di pagi Jumaat hanya beberapa jam sahaja selepas diiklankan kewujudannya semula.. Penggemar ESP yang tak sempat grab kena tunggu lagi laa nampaknya

Kalau nak protein organik ni sekarang, boleh cuba Cinch Shake perisa Coklat. Kalau korang nak tunggu ESP jugak, belum pasti laa bila akan tiba.. kang jangan nangis sampai dah tak ada bucu nak sandar pulok apabila cinch shake coklat juga akan kehabisan!

Jom order..

013 976 1627
013 976 1627
013 976 1627

Muhammad Nizam


6 comments:

  1. Nice sharing ^^ saya datang nak jemput join giveaway :) akhalilah.blogspot.com/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html

    ReplyDelete
  2. tahu tak pe.. ESP macam main cak cak pulak. kejap ada kejap tak de. :( macam pisang goreng panassss. laku keras ! :D

    jalan2 la ke sini nnt ye. hehe :-* tq awak https://superbvitaminhouse.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. Adik SA pun amik ESP untuk banyakkan susu...

    ReplyDelete
  4. Stok wajib menu sahur miza ;)

    ReplyDelete
  5. Fuhhh stok habiss... tunggu ya jangan gaduh2

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN