bahejabella: IKHTIAR HAMIL DENGAN...?

IKHTIAR HAMIL DENGAN...?

/
4 Comments
January 28, 2017

IKHTIAR HAMIL DENGAN VIVIX

Ada beberapa respon yang dikumpul tentang VIVIX  dengan izin Allah, berjaya membantu insan-insan yang sudah lama menanti kehadiran zuriat. 

Antara yang paling fresh ialah kisah yang dikongsi oleh Puan Rosmiza yang 5 tahun menanti dan berikhtiar untuk hamil, akhirnya setelah amalkan vivix, beliau dianugerahkan Allah dengan kehamilan

Mesti terkejut dan bercampur perasaan bila dah lama menunggu, sekali buat test pregnant, tengok-tengok double line. Syukur Alhamdulillah

Ni ada lagi respon insan-insan yang berkongsi kisah kesyukuran mereka setelah asbab amalkan vivix dan hamil











Super kredit dan terima kasih untuk Master Nana Macarona yang berkongsi kisah beliau, Puan Siera Haiyi dan rakan-rakan senior dalam shaklee yang turut berkongsi respon vivix ini sama ada dari kalian sendiri ataupun dari customer


Jom dapatkan vivix sekarang.. baikk punya kita kawtim


Info Lanjut :-

013 976 1627

Muhammad Nizam





You may also like

4 comments:

  1. insha Allah. ikhtiar jalan. Brgantung dengan rezeki jugak... Follow follow :D

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...kena ikhtiar kan...bukan tunggu je..

    ReplyDelete