bahejabella: Vivix Tak Beku Dalam Freezer

Vivix Tak Beku Dalam Freezer

/
3 Comments
January 02, 2017
Sejak semalam buat eksperimen sendiri iaitu ujian kebekuan vivix dalam freezer, bahagian peti ais yang sejuk beku, selalunya bahagian atas

Sebenarnya dah lama nak buat eksperimen simple je ni. Ambil vivix letak kat freezer. Nak test jadi beku ke tidak

Selalu kita dengar dan mungkin pernah terjadi kat korang kan, madu yang kita letak dalam peti ais bahagian freezer, itu kalau beku atau bersemut...? huhh sah la tu bukan madu asli 

Aku itu hari simpan madu kat bahagian bawah jer pun, bila dah nak habis, sekali tengok penuh gula dalam botol.. nampak jelas dah jadi beku pun, mengeras!! apalah nasib

Dipendekkan cerita, lepas experimen semalam dan hari ini.. letak vivix dalam peti ais atas (frozen) tu, hasilnya ialah...... memang tak membeku, steady dan masih dalam keadaan sediakala, cair dan pekat vivix.. awak rasa?



Malahan bukan setakat dua hari je dalam freezer, kalau nak test simpan dua minggu, sebulan, berbulan-bulan pun memang tak beku pun VIVIX ni. Amazing kan

Ohh ya.. minyak ikan tulen omega guard pun tak beku kalau letak dalam peti atas tu. Terbaik la omega. Sekarang cuba cek suplimen liquid / cair yang anda ambil...letak dalam peti sejuk, freezer, jadi beku ke tidok?

Saudagar Shaklee
013 976 1627



You may also like

3 comments:

  1. Vivix memang terkenal hebat tp diri sendiri belum consume lagi...

    ReplyDelete
  2. Wah menarik ni..tak beku ..

    ReplyDelete