BANJIR DI TAHUN BARU

Selamat Tahun Baru 2017 diucapkan kepada semua, rakan-rakan, customer, pembaca setia dan stalkers (you know who you are). Dah tulis azam ke kat facebook? Tak payah nak post azam kurus sangat lah.. hehe

Hari ni hari pertama persekolahan untuk negeri-negeri kumpulan A. Semangat kemain budak-budak nak mulakan sesi persekolahan 2017 ni.. Sekaliii banjir sudah kat sekolah aku ni haa


Sebenarnya hampir seminggu jugak di hujung-hujung tahun 2016 ni hujan turun dengan lebat tanpa henti. Dah boleh agak sekolah aku akan banjir. Selalunya begitulah. Bukan sekali dua jadi macam tu. Siap sedia dengan segala kemungkinan sejak semalam

Apatah lagi dah masuk berita sudah lebih 30 buah sekolah akan ditutup hari ini kerana banjir dan dijadikan pusat pemindahan

Apa lagii...? Boleh balik awal la harini. Cuti bencana. Tudiaa gambar banjir kat sekolah






Gigih main banjir. Sekali terkena gigitan lintah sudah. Aku harap la ko sedut lemak-lemak kat badan aku ni wahai lintah. Boleh tahan jugak gigitan lintah ni, sampai ke malam pun masih terasa

Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments
Along Misuari
AUTHOR
02 January, 2017 delete

Dah start banjir dah..
Mood berjaga-jaga dah..

Ikhlas dari
AlongMisuari.com

Reply
avatar