05 January 2017

Semalam dalam group kelas nutrisi, banyak perkongsian yang dikongsi bersama oleh rakan-rakan dari keluarga besar nutrisi

Antara yang menarik dan did touch my heart ialah perkongsian seorang isteri yang mengalami masalah tiub fallopio tersumbat dan hampir dibuang. Beliau suami isteri sudah lama cuba untuk hamil dan mendapatkan zuriat

Dengan tawakkal sepenuhnya kepada Allah dan berikhtiar dengan asbab VIVIX , akhirnya dengan izin dan kuasa Allah , beliau telah dianuganugerahkan kehamilan pada awal tahun lepas. Sesuatu yang sangat ditunggu beliau 5 tahun lamanya. Ye, beliau mengandung

Ikuti perkongsian beliau :-


Hajira, just nak berkongsi pengalaman sendiri.. 
Saya pernah ada masalah yg lebih kurang sama sebelum ni. Tapi ENDOMETRIOSIS, bukan cyst.. Tiub fallopio sebelah kiri saya tersumbat & hampir dibuang..

Tapi alhamdulillah, operation berjaya. Tiub yg tersumbat tu tak dibuang. 

Saya TTC selama 5 tahun..

Setahun lepas operation, saya still belum berjaya hamil. Period pon jadi tak regular. 

So saya & suami tawakal dengan vivix. Dua2 minum vivix (saya & suami).. Tujuan utama sekadar nak dapatkan kesihatan yg optimum je. Tapi nak jadi rezeki, sebulan lepas ambil vivix tu period mula dtg blk.

Sekali je period then lepas tu tak datang. Tak expect apa2 pon masa tu sbb saya ingat healing crisis ke apa ke..

Tapi alhamdulillah, Januari tahun lepas saya disahkan hamil 4 minggu. 

So apa yang saya boleh katakan, vivix membantu dari segi memperbaiki sel2 yg rosak akibat operation tu & pada masa sama membantu beri energy semula kepada sel2 badan kami suami isteri.

Dan dgn asbab vivix dgn izin Allah SWT, saya berjaya hamil selepas 5 tahun mencuba.. 

So saya sangat2 suggest la kalau ada TTC yang sungguh2 nak usahakan utk hamil


Sumber Asal :- Group Kelas Nutrisi




Kredit sepenuhnya buat Puan Rosmiza Ali yang sudi berkongsi pengalaman berharga beliau dan telah memberi keizinan untuk saya kongsikan


Keajaiban VIVIX


Info Lanjut Vivix :-

013 976 1627
Saudagar Shaklee

4 comments:

  1. Alhamdulillah berjat usaha..dengan izin Allah SWT rezekinya pun hadir dalam saat yang tidak pernah silap..syukur.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..rezeki allah..berkat sabar menanti..

    ReplyDelete
  3. SA nak sarankan kat adik sepupu la..ada 2 adik sepupu dah lebih 5 tahun kahwin belum ada anak

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki allah

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN