bahejabella: CARA HILANGKAN BIJI KOLESTEROL

CARA HILANGKAN BIJI KOLESTEROL

/
2 Comments
December 12, 2016

Kisah cara hilangkan biji kolesterol ni dah lama sebenarnya. Ia respon positif dari customer anak buah shaklee saya yang sangat berpuas hati dan mungkin sebelum ni tak tak tahu cara hilangkan biji kolesterol itu atau tak jumpa produk bersesuaian

Sebenarnya antara kita, ada je biji biji bulat kecil tumbuh kat badan, mata, tengkuk atau muka ni. Cuma tak tahu la pulak itu dipanggil biji kolesterol. Seriously aku baru tahu nama menda alah tu biji kolesterol setelah dapat tahu testimoni customer anak buah Shaklee aku tu

Dan setelah google , betul la begitu rupanya. Benjolan putih kecil kecil macam gambar google ni


TESTIMONI HILANGKAN BIJI KOLESTEROL



Dan cara berkesan untuk hilangkan biji kolesterol ialah dengan amalkan minyak ikan Omega Guard Shaklee

Antara tips yang diberikan ialah makan (telan) omega guard tu, bukan sapu. Jika kulit seseorang itu berminyak, dilarang sama sekali untuk sapu kerana ia akan menambah satu lagi masalah iaitu keluar jerawat. Jika kulit kering, boleh la kalau nak picit Omega Guard , ambil minyaknya dan sapu atas biji kolesterol


Aku try juga cari testimoni orang lain, dan memang terbukti Omega Guard berkesan untuk hilangkan biji kolesterol. Terbaik

kak ngah disuruh posing dengan 
omega guard


Allah Maha Memberi Sembuh

Info Lanjut :-
013 976 1627
alluana35@gmail.com




You may also like

2 comments:

  1. saya ada macam bijik tu, tapi doc kata bukan kolestrol..

    ReplyDelete
  2. ooo baru tau tu tanda kolestrol..tq bro..

    ReplyDelete