bahejabella: Terbukti Bukan Sekadar Digemari Oleh Manusia

Terbukti Bukan Sekadar Digemari Oleh Manusia

/
2 Comments
November 27, 2016
Selamat bercuti dan berhujung minggu. Pagi pagi aku dah bengkek dengan sejenis haiwan bernama tikus ni.  Suka naww lalu lintas dalam rumah. Tak cukup dengan itu, makan pulak barang Shaklee aku. Nasib baik stok lain yang ada tak kena gigit


Semalam hampir 3/4 krim herbal blend selamat diorang hadamkan. Kenyang benar agaknya tu. Aku agak mesti tikus dan kawan kawannya ni ada alergik kulit, kena ruam atau ekzema kecil. Tak pun mesti takut kena gigitan nyamuk. Sebab tu la telan sampai nak habis herbal blend ni kan. Mentang-mentang la krim ni organik kan, multi purpose lagi


Ada jugak la kawan-kawan yang sama kes macam ni. Siap gigit penutup tong ESP lagi. Huhh ada hati tu korang ni nak makan ESP. Nak jadi gebu la tu wahai cik ti..kan


Ni kejadian tahun lepas. Ostematrix yang tokma makan untuk hilang lenguh, sedap badan dan pelawas ni pun nak ditelannya. Tengok tu ada cubaan menggigit kat botol. Last last aku buang je sebotol ostematrix tu. Bimbang la termakan bekas tikus jilat

Terbukti kan... shaklee buka  sahaja digemari oleh manusia, haiwan pun suka.. haha



You may also like

2 comments:

  1. hahahadoii~ jenuh laa laguni..

    ReplyDelete
  2. Hadoiii laaaa.. basmi laa tkus tu dlu.. biar dia tak main kat dlm umah

    ReplyDelete