bahejabella: Cepat Grab Pillbox Shaklee Percuma

Cepat Grab Pillbox Shaklee Percuma

/
1 Comments
November 19, 2016
Alhamdulillah. Selamat berhujung minggu. Tinggal seminggu saja lagi nak habis sessi persekolahan 2016. Lepas tu boleh holiday sebulan.. hehe

Korang yang selalu mintak free gift dan hadiah iringan selepas order shaklee dengan aku tu, haa ni ada berita menarik. Dapat free gift tau. Bukan senang aku nak bagi free free gift ni bagai. Hanya untuk pelanggan setia ataupun membeli dengan kadar atau kuantiti yang banyak sikitlah... baru berbaloi..kan



Free gift tu pill box ni. Kalau selalu beli kat farmasi biasanya pillbox ada cop hari je kan. Tapi yang ni sangat eksklusif sebab ada cop Shaklee tau. Nama hari pun ada

Tak semestinya kene bubuh suplimen Shaklee je dalam tu. Ubat ubatan pun boleh. Kalau ada mak ayah yang kena ambil ubat secara berkala atau harian tu, pill box ni sesuai sangat

Ingat tuuu... PERCUMA tauu dengan pembelian vitamin Shaklee melalui saya. Selagi stok masih ada


 
Pill box dah tak banyak


Dua bulan lepas ada la beberapa orang yang berjaya dapat shaker Shaklee limited edition yang besar ni.. Dah beli banyak-banyak, dapatlah merasa free gift yang special ni kan... Tapi shaker ni dah habis, tinggal pill box eksklusif je. Jom whatsapp saya kalau nak beli shaklee dan dapat free gift


Info lanjut :-

013 976 1627

alluana35@gmail.com




You may also like

1 comment: