10 November 2016

Rasanya sedikit kurang adil dalam industri suplimen jika sesetengah sekelian banyak makanan tambahan yang anda makan, last last, shaklee jugak yang dapat nama kurang elok. Asal sakit je , shaklee penyebab. Tu belum lagi asal kalau mati jer?Shaklee la penyebabnya seperti yang pernah jadi viral tahun lepas

Semalam terbaca alkisah Master Salwa yang agak tertekan apabila dimasukkan ke hospital, dan diprovok bahawa makan terlalu banyak suplimen shaklee adalah penyebab anaknya sakit. Akhirnya terbukti shaklee bukan punca nya dan bukan salah ibu mengandung




Setelah ujian darah dibuat, terbukti semuanya ok dan tidak ada sesuatu keganjilan pun dengan pemakanan suplimen shaklee, apatah lagi ketika menyusu baby


Amalan pengambilan Shaklee dari Master Salwa yang sangat konsisten

KREDIT : MASTER SALWA


Alhamdulillah, ni bukan taksub la ya. Bukan juga menidakkan dan menafikan usaha doktor, ubat dan hospital. Tidak sama sekali. Tapi... tolonglah adil. Usah semborono je mengatakan shaklee punca segala yang tidak sihat itu. Ok peace!

3 comments:

  1. sakit tu ujian.. semoga Allah sembuhkan sakit anak Master Salwa.. amin..

    ReplyDelete
  2. mak oii banyaknya pengambilan.. hihihi dah laa ubat shaklee nih semua besar².. scary je..

    ReplyDelete
  3. Semua atas kehendak dan izin Allah..

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN