Nak Kena Beli Bas Pula

Baru beristeri muda seorang... (errrkkkk).. dan beranak dua. Tapi time travel nak pergi ke mana-mana , dah penuh bonet kereta. Macam-macam harta karun di angkut. Nanti anak dah 10 camno ?


Ni 3/4 barang dah masuk. Belum lagi bakul susu anak dan ada lagi satu beg dan segala macam khazanah bisnes online. Tu kat tempat duduk dalam kereta ada lagi bantal busuk 2 bijik dan mainan bebudak. errmmmmm... Nak balik rumah mak je pun sambut puasa... Nampak gayanya lepas ni bukan setakat kena beli mpv dah , kena beli bas sebijik... hihi

tudiaaa dah penuh sebelum pintu bonet ditutup

gambar tahun lepas


Sebelum balik kampung , kita telan dulu vivix seteguk dua. Kasi up energy hari ini...Alaaa kempen ler tu... memang la.. korang nii.. relax ok
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
04 June, 2016 delete

salam saya yang ramai adik beradik ni faham sangat , sekrg kat kampung masa nak balik hari tu penat jugak nak arrange barang..

Reply
avatar
JAMIL HASHIM
AUTHOR
04 June, 2016 delete

singgah...

http://jmbelog.blogspot.my/

Reply
avatar