Cara Elakkan Ambil Panadol Ketika Demam

Assalamualaikum. Dah hampir pertengahan tahun 2016 dah kita ye. Ermm dah capai ke separuh azam awal tahun hari tu? Dah berapa banyak kilo turun berat badan? Muscle dan six packs dah jadi ke? Azam aku? ade laaa... rahsia, mana boleh cakap

Sekarang ni aku tengah baring je atas sofa , tak larat , pening kepala, banyak fikir, selesema , hidung berair dek kerana simptom resdung yang menjengah tanpa amaran



Cara nak elakkan ambil panadol tu aku telan vita c plus ni je. Malam nanti kalau rajin bangun , telan vivix pulak. Aku tak suka panadol. Serius. Dulu-dulu je ada ambil sebelum jumpa vita c plus. Lupa bila kali terakhir telan panadol. Syok sebenarnya telan vita c plus ni untuk stopkan simptom-simptom resdung dan deman tu segala

vivix pun sangat-sangat bagus dan berkesan untuk resdung saya dan migrain

Sekarang ni musim tak menentu kan.. 
Ni terjangkit dengan demam anak. Time rasa ade hint nak demam macam ni, memang aku telan lebih sikit dos vita c plus.. sebab aku tak suka saje-saje ambil mc ... (aku tak cakap korang saje suka ambil mc ye.. hehe)

Murah jer pon vita c plus. Lebih kurang 60 sen sahaja sebiji. Bertahan hampir setengah tahun pula tu. Suami isteri boleh telan

Ok , kena tidur ni. Pening sangat. Masa kelas petang tadi pun aku suruh anak murid picit kepala. Harap-harap esok stabil dan kembali produktif

Kalau nak juga vita c plus ni , whatsapp saya ok

HOTLINE : 013 976 1627

Previous
Next Post »

8 comments

Write comments
IQ = Iez Qis
AUTHOR
05 May, 2016 delete

memang musim orang demam ler skrg..IQ pun senang jer berjangkit batuk dengan husband..anak pun sama..dan start batuk2 da..huhu

Reply
avatar
Suriaamanda
AUTHOR
06 May, 2016 delete

SA pun jarang amik panadol...telan je vit C..ni dah lama x demam ni

Reply
avatar
kak gojes
AUTHOR
11 May, 2016 delete

KG pun klu demam x ambik panadol

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
12 May, 2016 delete

Musim panas ni memang selalu lah kena serangan sakit kepala

Reply
avatar
izzeyda
AUTHOR
16 May, 2016 delete

saya nak start selsema memang telan lebih skit vita C nih.. sama laa dah lama tak makan panadol, selepas demam makin teruk masa belajar kat poli dulu..

Reply
avatar
25 May, 2016 delete

boleh tuh di amalkan

Reply
avatar
jamkho
AUTHOR
25 May, 2016 delete

obat yang bagus tuh

Reply
avatar
25 May, 2016 delete

bagaimana cara belinya

Reply
avatar