SAKIT SARAF PUN DAH LEGA

Alhamdulillah. Entri pertama untuk 2016. Sibuk sangat. ( terima lah alasan klise ini , ok ) . Korang dah buat ke segala macam azam malam 31 disember 2015 yang lalu. Klise lagi je semua tu. Azam 2 tahun lepas nak kurus pun belum tertunai kan? kan. Azam aku? tak payah selit bahasa indah dan kamus sangat azam ni , azam tahun ni nak terbersalin lagi sorang. Doakan ye. Erkkk maksudnya aku punya wifey la yang terbersalin tu

Viral terbaharu pula fasal Rashid. Aku sekali harung baca jadi macam rashid jadi seperti rashid ni pun dah faham motifnya. Korang sentap kenapa. Rileks la. Itu sindiran halus. Bukan riak atau nak cakap diri dia sendiri perfect. Rashid ni menyembunyikan kritikan dan sindiran dalam berseloroh atau kata sasteranya , satira. Ini juga kan resam budaya Melayu. Cakap berlapik dan terbalik


Rashid versi Shaklee
Rashid versi Shaklee


VIVIX BANTU SAKIT SARAF BERANSUR BAIK

Ok la , ni tajuk utamanya nak ku khabarkan. Shaklee lagi. Ye shaklee. Atau lebih tepatnya item paling kegemaran aku iaitu vivix . Sampai ada antara korang yang panggil aku abang vivix kan. Ok aku redha. Abe vivix pun abe vivix lah. Fefeeling branding gitu. Vivix , barang premium , paling eksklusif dalam shaklee. Maka tak hairan la kualiti terbaik setanding nilai yang ditawarkan.

Seorang customer merangkap anak buah rangkaian shaklee saya , bulan lepas buat kali pertama mencuba vivix untuk ibunya yang sekian lama menghidap sakit saraf. Agak lama juga aku memujuk dia untuk cuba vivix , tiada paksaan ok, akhirnya dia akur setelah membuat research dan survey. Alhamdulillah , kesan yang sangat positif lagi mengharukan buat sorang anak. Siapa yang tak sayang mak , kan. Katanya sakit tumit yang bertahun dialami ibunya pun dah berkurang. Jom kita doakan semua ibu ayah kita diberikan kesihatan yang baik 


SAKIT SARAF PUN DAH LEGA
sakit saraf pun dah lega

Lagi testimoni vivix

Ini pula testimoni yang belum dikongsi dalam blog ni. Kredit untuk keluarga besar Shaklee yang menyumbangkan testimoni


bacaan gula kembali normal
bacaan gula kembali normal

vivix dan diabetis memang sinonim



Baca pula kata Doktor Zubaidi yang positif dengan suplimen sepertimana kami tak prejudis terhadap ubatan hospital. Usah bersangka-sangka . Kita cuma berikhtiar. Maha Memberi sembuh hanya dari Allah segala. 





Allah jua Maha Memberi Kesembuhan

Be with us..


INFO LANJUT :-

NZ World Kingdom
Founder & Director
FB : Muhammad Nizam

HOTLINE : 013 9761627


alluana35@gmail.com


Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
Suriaamanda
AUTHOR
22 January, 2016 delete

Banyak gak dengar keberkesanan vivix ni...cuma SA lom cuba lagi..baru cuba vit c dia je

Reply
avatar
Azlinda Azman
AUTHOR
22 January, 2016 delete

alhamdulillah bln ni ramai ode vivix sempena promosi vivix

Reply
avatar
22 January, 2016 delete

once nak order...feel free pm nanti.. special treat utk efgiers!

Reply
avatar