PILIH SKINCARE YANG SELAMAT TANPA BAHAN TERLARANG

Kalau bab skincare , cuci-cuci wajah , sapu-sapu , tempek-tempek ni , ku akui memang aku tak pakai. Sebab tu memang tak pernah promo dalam ni. Bagiku , lelaki tak perlu wajah licin berkilat sangat. Tapi untuk tujuan nak bersih muka , ia masih ok. Tambahan pula kalau anda selebriti. Saya dah minum vivix , cukuplah untuk jaga tubuh badan terutamanya kontrol simptom diabetis dan kalau bonusnya pun , awet muda. Kalau tak awet muda pun takpe, asal badan cergas, sihat dan bertenaga di awal usia lebih 30-an ini. Stamina dan kualiti tubuh dah tak sama macam 20-an dulu , kan. Semput sana sini. Jadi sekarang tengah duk beringat-ingat. Hidup mati tu kuasa Allah jua. Ikhtiar itu usaha manusia

Bagai Cendawan Tumbuh

Terlalu banyak produk penjagaan wajah yang terbit bak cendawan tumbuh. Kilang tak tahu dimana , ujian dan kajian kilinikal pun belum tentu , asal trending saja , nak jual , asal iklan gempak saja , terpengaruh. Yang dibawa masuk dari siam pun banyak. Kadang-kadang taikun nya satu syarikat sahaja (kadang-kadang taikun besar asalnya bukan bumiputera pun), bawa masuk segala macam produk berbahaya dan diagih-agihkan kepada mana-mana pihak yang berminat , kemudian hanya di rebrandingkan dan di tampal sticker jenama sendiri lantas divirakan , di beli slot iklan dalam tv.  Itu belum yang overclaim macam-macam lagi. Putih dalam masa 2 hari? Ermmm... maaf ya , bukan saya nak kondem atau menjatuhkan mana-mana perniagaan atau meragu-ragukan anda. Bukan juga nak menjatuhkan bumiputera. Jangan anggap begitu ya. Saya tak kata semua , mungkin sebahagian dan saya tak sebut mana-mana produk dan tak terlalu taksub mengagungkan shaklee yang saya jual ni. Cuma jatuh cinta je dengan shaklee

Gambar Bahaya Merkuri







Bahaya Krim Merkuri

Korang kalau tak ada cakap doktor , tak takut kan. Ha ni cakap doktor tentang bahaya produk pemutihan yang mengandungi merkuri



Nutriwhite , Set Penjagaan Wajah Yang Selamat

Jom beralih kepada set NUTRIWHITE ini. Kita tak claim memutihkan dalam masa 3 hari ye ( walaupun ada nama white) disitu. Ia mencerahkan , bersih , segar dan sihat dengan selamat. Dari 16 bahan semulajadi dan alami. Yang teramat penting sekali , ia TIDAK mengandungi merkuri , paraben , alkohol , kimia dan bahan terlarang. Selamat dan diluluskan KKM (boleh cek laman web) . Jangan tak tahu , Shaheizy Sam guna set ini ye. Siap beli satu set lagi

Terus baca fungsi setiap satunya dari web DISINI

NUTRIWHITE
NUTRIWHITE

Cara nak guna Set Nutriwhite

(klik gambar untuk imej yang lebih jelas)



Bagaimana Nutriwhite berfungsi

(klik gambar untuk imej yang lebih jelas)


16 bahan semulajadi NUTRIWHITE





TESTIMONI NUTRIWHITE

(kredit untuk semua penyumbang testimoni tanpa dibayar ini)









Allah jua Maha Memberi Kesembuhan



Be with us..


INFO LANJUT :-

NZ World Kingdom
Founder & Director
FB : Muhammad Nizam

HOTLINE : 013 9761627


alluana35@gmail.com



Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
PeRdU cINta
AUTHOR
23 January, 2016 delete

Semua mesti berhati hati...sebelum menggunakan satu satu produk tu cuba minta pendapat pihak yang lebih berkemahiran...pastikan bahannya halal,suci dan selamat..ada kelulusan KKM..

Reply
avatar
husna zahidi
AUTHOR
23 January, 2016 delete

kena jadi pengguna bijak..:)

Reply
avatar
Sue Izza
AUTHOR
26 January, 2016 delete

pasni gaha nga daun jambu jah la hehehee

Reply
avatar
MG schmidt
AUTHOR
26 January, 2016 delete

rasanya semua skincare yg cepat hasilnya tu mmg mngndungi merkuri and agen bleech yg tgi ..
so bia lambat asal tak harm pada kulit :)



JOM TENGOK LEBIH 100 BARANG2 KECANTIKAN DENGAN HARGA YG MURAH DAN PASTINYA ORIGINAL !
https://www.facebook.com/produkkecantikanMG/posts/1726936100868945:0

JANA PENDAPATAN PASIF DENGAN BLOG ANDA
http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/01/jana-pendapatan-pasif-dengan-afflifycom.html

Reply
avatar