BARU KENA SETEGUK DAH TAK SAKIT KEPALA

Selamat dinner semua. Makan apa tu? Jaga-jaga makan tu ye, tilik-tilik la sikit kolesterol dan kalori dalam isi kandungan menu hidangan anda tu ye. Aku pun sama la. Kena beringat jugak

Kolesterol jahat sangat seram. Penyakit jantung dan mati mengejut bukan sedikit kedengaran berlaku di sekeliling kita semua , kan




Ok la , alkisah petang tadi baru pulang dari COD shaklee untuk seorang akak loyal customer ni. Akak ni juga salah seorang ahli shaklee rangkaian saya. Boleh tahan juga dia shopping tu. Adalah hampir RM 700 lebih untuk dia seorang dan juga customer dia. Barang baik kan , harus la tak berkira

Testimoni fresh pula dapat dari dia usai sampai ke rumah. Katanya petang tadi dia sakit kepala. Baru pekena vivix seteguk , macam magic , dah segar serta merta dan dah tak sakit kepala. Dengan izin Allah jua lah. Siap boleh pergi even bbq dia lagi malam ni


Ni isi perbualan. Serta merta juga crop untuk testimoni. Fresh gitu

Allah jua Maha Memberi Sembuh

Bervivix dengan saya?
Special treat!

Jom

WHATSAPP : 013 976 1627
EMEIL : alluana35@gmail.com

Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments
Sheila Adziz
AUTHOR
30 January, 2016 delete

Allhamdulillah.... Allah Ya Fattah Ya Salam... smg dimurahkan rezeki...

Reply
avatar