30 January 2016

Selamat dinner semua. Makan apa tu? Jaga-jaga makan tu ye, tilik-tilik la sikit kolesterol dan kalori dalam isi kandungan menu hidangan anda tu ye. Aku pun sama la. Kena beringat jugak

Kolesterol jahat sangat seram. Penyakit jantung dan mati mengejut bukan sedikit kedengaran berlaku di sekeliling kita semua , kan




Ok la , alkisah petang tadi baru pulang dari COD shaklee untuk seorang akak loyal customer ni. Akak ni juga salah seorang ahli shaklee rangkaian saya. Boleh tahan juga dia shopping tu. Adalah hampir RM 700 lebih untuk dia seorang dan juga customer dia. Barang baik kan , harus la tak berkira

Testimoni fresh pula dapat dari dia usai sampai ke rumah. Katanya petang tadi dia sakit kepala. Baru pekena vivix seteguk , macam magic , dah segar serta merta dan dah tak sakit kepala. Dengan izin Allah jua lah. Siap boleh pergi even bbq dia lagi malam ni


Ni isi perbualan. Serta merta juga crop untuk testimoni. Fresh gitu

Allah jua Maha Memberi Sembuh

Bervivix dengan saya?
Special treat!

Jom

WHATSAPP : 013 976 1627
EMEIL : alluana35@gmail.com

2 comments:

  1. Allhamdulillah.... Allah Ya Fattah Ya Salam... smg dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  2. Wahh bagus laaa produk ni

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Top Commentators Ramadhan 2017

backlinks

ping blog Backlink - OhDunia.my

FREQUENTERS

Popular Posts

Blog Archive

PALS

G+

BLOGGERS SEPERJUANGAN