REWARD DAH SAMPAI


reward dari shaklee
Reward dari Shaklee

Buat bisnes nutrisi bukan dapat bonus cash sahaja atau bonus bayaran kereta atau kepimpinan. Kadang-kadang ada banyak promosi ganjaran. Salah satunya itu lah rewardnya. Dari Shaklee. Ia hadiah , bukan pembelian atau order. Hadiah dari Shaklee untuk reward bulan Ogos yang lalu kerana hasil penjualan meningkat dari bulan yang sebelumnya


vitalea dan zinc complex
vitalea dan zinc complex

Satu botol Vitalea, si multivitamin tertua dunia dan satu botol Zinc Complex. Best buat shaklee ni, 2 botol tu kalau dijual semula , dapat untung tanpa keluarkan kos modal simpan stok


vitalea
Vitalea

fungsi vitalea
Fungsi Vitalea

 Zinc complex tu selain membantu mempercepatkan penyembuhan luka, salah satu fungsi yang masyhur ialah membantu tenaga dalaman kelelakian. Yang ada diabetis atau simptom awal kencing manis tu elok sangat la makan zinc complex


salah satu fungsi zinc complex
Salah satu fungsi zinc complex


INFO LANJUT :-

HOTLINE :- 013 976 1617

Previous
Next Post »

9 comments

Write comments
paridah
AUTHOR
24 October, 2015 delete

dpt reward yg menguntungkan tu...tahniah.

Reply
avatar
24 October, 2015 delete

Tahniah . btw singgah malam. Selamat berhujung minggu

Reply
avatar
Diana Rashid
AUTHOR
25 October, 2015 delete

Setakat ni akak tengok siapa berniaga barang shaklee ni mesti dapat pulangan dan ganjaran.tak de lagi yang kata ianya merugikan..teruskan usaha ye..:)

Reply
avatar
Mrs. A
AUTHOR
29 October, 2015 delete

Alhamdulillah rezeki

Reply
avatar
05 November, 2015 delete

hebat businessnya lancar tuh

Reply
avatar